Potrivit Apple,acestea sunt cele mai populare aplicatii App Store pentru iPhone ale anului 2018.

YouTube poate adauga acum “cea mai populara aplicatie iPhone a anului” pe lista de realizari. Apple tocmai a publicat listele pentru cele mai descarcate aplicatii din 2018, iar YouTube s-a clasat pe primul loc, batand Facebook, Instagram si Snapchat pentru acest loc de onoare.

YouTube s-a situat pe locul 3 anul trecut, cand Bitmoji si Snapchat au obtinut locurile 1 si respectiv 2. In acest an, Snapchat a coborat pe locul trei, iar Bitmoji pe locul sase, cu Instagram urcand pe pozitia 2.

 

Acestea sunt primele 20 de aplicatii gratuite ale anului din App Store, potrivit Apple

YouTube

Instagram

Snapchat

Messenger

Facebook

Bitmoji

Netflix

Google Maps

Gmail

Spotify Music

Amazon

Uber

WhatsApp Messenger

Pandora

Wish

TikToc

Cash App

Google Photos

Google Chrome

Twitter

 

Desi nu exista multe surprize pe aceasta lista, este remarcabil faptul ca YouTube a surclasat Instagram si Snapchat. Chiar daca nu este o aplicatie noua, YouTube devine din ce in ce mai mult aplicatia cu care retelele de socializare trebuie sa concureze. La inceputul acestui an, un sondaj Pew a concluzionat ca YouTube este aplicatia cea mai utilizata printre adolescenti.

 

Alte doua aditii notabile din acest an includ TikTok, aplicatia video muzicala cunoscuta anterior sub denumirea Musicall.y, si aplicatia Cash App, aplicatia de plati a Square P2P.

In cee ace priveste topul aplicatiilor cu plata , cele legate de fotografie au iesit din nou pe primele locuri. Cea mai populara aplicatie cu plata a fost (pentru al doilea an la rand) Facetune, urmata de aplicatia pentru efecte speciale kirakira +.

La fel ca anul trecut, Apple a lansat, de asemenea, clasamente separate pentru jocuri in care – surpriza, surpriza – Fortnite a ocupat primul loc la aplicatii gratuite. De asemenea, lista a fost completata de PUBG si HQ Trivia.

Lista completa a celor mai bune 20 de jocuri gratuite descarcate din App Store este de mai jos:

Fortnite

Helix Jump

Rise Up

PUBG MOBILE

Hole.io

Love Balls

Snake VS Block

Rules Of Survival

ROBLOX

Dune!

Subway Surfers

Episode

Word Link

Toon Blast

Color Road!

HQ Trivia

Twisty Road!

8 Ball Pool ™

Kick The Buddy

Sniper 3D Assassin:Gun Games

 

Editorii App Store au formulat, de asemenea, propriile propuneri pentru cele mai bune aplicatii ale anului. Ei au numit aplicatia pentru schitare numita Procreate Pocket ca fiind cea mai buna aplicatie iPhone a anului si Donut Country jocul de top.

Puteti consulta clasamentele complete pe iTunes, unde puteti viziona cele mai populare podcast-uri, carti, filme si emisiuni de televiziune.