Instagram adauga capacitatea de a publica o postare pe mai multe conturi in acelasi timp, a declarat un purtator de cuvant al companiei pentru TechCrunch.

Aceasta caracteristica va deveni disponibila pentru toti utilizatorii iOS, dar nu exista nici un zvon daca aceasta va fi disponibila in viitorul apropiat si pentru Android.

 

Cand optiunea de “self-regram” devine disponibila pentru dvs., va aparea atunci cand urmeaza sa distribuiti o noua postare. Sub optiunile de etichetare a persoanelor si de marcare a locatiei ar trebui sa se afiseze “Trimiteti la alte conturi”, ceea ce va va permite sa comutati in locul in care doriti sa publicati postarea.


Aceasta optiune va fi o economie de timp pentru o multime de oameni care detin mai multe conturi de afaceri, fac parteneriate sau preluari cu alte conturi sau ruleaza mai multe centre de fotografie.


De asemenea, este popular sa aveti mai multe conturi personale, astfel incat acest lucru ar putea fi util in afara domeniului de afaceri.


Au existat zvonuri in trecut privind testarea Instagram a optiunii, insa compania a declarat in cele din urma ca nu construieste sau testeaza acest lucru. Cu toate acestea, a introdus anul trecut re-distribuirea de Insta Stories, permitand oamenilor sa includa Storie-urile altor persoane in Story-ul personal.


Instagram testeaza de asemenea o comanda rapida Android pentru importarea fotografiilor din Google Photos.


“Si in trecut puteati sa distribuiti in feed fotografii din Google Photos“, a spus un reprezentant al companiei la TechCrunch, “dar abilitatea de a face acest lucru a fost ascunsa in spatele a cativa pasi diferiti, astfel incat dorim sa simplificam procesul”.

 

Instagram nu a dat o data exacta pentru momentul in care va fi finalizata lansarea caracteristicilor de self-regram pentru iOS, dar unii utilizatori ar trebui sa o vada acum ca optiune.