Michelle Rodriguez si Vin Diesel au aparut pe scena la The Game Awards pentru a anunta Fast & Furious Crossroads, un nou joc care vine pe PC, PS4 si Xbox One.

 

Ambele vedete din mega-franciza filmului vor fi prezente in joc, impreuna cu Tyrese Gibson, si este dezvoltat de creatorii Project Cars, Slightly Mad Studios. Bandai Namco il va publica.

 

 

Trailerul nu ofera prea multe detalii despre modul in care se va juca jocul, insa, avand in vedere informatiile precedente, este sigur sa spunem ca va implica conducerea masinilor foarte rapid in imediata apropiere a exploziilor. 

 

Un comunicat de presa Bandai Namco il descrie ca un „joc de actiune bazat pe echipa, si vor fi multe jafuri armate”, in care jucatorii vor „calatori de pe strazile locatiilor exotice spre lumea mohorata a spionajului international, conducand la viteze ametitoare si efectuand cascadorii in timp ce se lupta pentru a elimina o noua amenintare. ”

 

In Fast & Furious Crossroads joaca si Asia Kate Dillon din John Wick: Chapter 3, si Sonequa Martin-Green din The Walking Dead. Jocul va fi landsat in mai 2020.