Huawei are un istoric in ceea ce priveste aceste laptop-uri premium bazate pe Windows, si acestea nu par sa fie o exceptie.

 

Din punct de vedere al design-ului, cele doua laptop-uri sunt foarte asemenatoare cu modelele anterioare, ceea ce le face similare cu laptopul de la Apple, dar pentru a obtine un logo minimalist, Huawei a renuntat la iconita cu floarea, alegand sa foloseasca doar numele companiei. Ambele sisteme sunt construite dintr-un aliaj de aluminiu, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

 

Matebook X Pro este varful de gama, cu un display de 13.9”, la o densitate de 260 PPI. Sistemul prezinta o singura camera, care este ascunsa in randul de sus al tastaturii, ceea ce inseamna ca este buna doar sa-ti filmeze partea de jos a nasului. Tot in partea de sus a tastaturii gasim si o combinatie intre butonul de pornire si cititorul de amprente.

 

Ca si configuratie, Matebook X Pro vine cu un procesor i7, pana la 16GB de RAM, si pana la 1TB de memorie de stocare. Bateria ar trebui sa aiba o durata de functionare de 14 ore. Pe laterale exista un USB Type-C, un USB normal, si o mufa jack pentru casti.

 

Exista si cateva schimbari pe partea de software. Cea mai notabila dintre acestea este Huawei Share, care utilizeaza NFC pentru a usura transferal de date dintre dispozitivele companiei. Astfel, poti folosi telefonul sa copiezi un text, iar apoi il poti trimite catre laptop pentru a-l edita.

 

Pe de alta parte, Matebook X 14 este un produs din gama de mijloc. Acesta prezinta un display de 14”, dar si alte cateva componeste din gama inferioara, insa X 14 are mai multe porturi USB, dar si o baterie care ar trebui sa tina 15 ore.

 

Vor aparea in curand mai multe informatii legate de pret si disponibilitate. Ambele sisteme vor fi vandute in SUA.

 

Articol preluat de pe Tech Crunch