Harry Potter Wizards Unite este cel mai recent joc mobil de la Niantic, echipa din spatele Pokemon Go, unde jucatorii exploreaza lumea reala, se alatura echipei altor vrajitori si se lupta cu fortele intunericului.

La prima vedere, Harry Potter Wizards Unite pare un Pokemon Go mai complicat. Exista un sistem de nivelare, clase si puteri si o poveste. Dar nu te teme, suntem aici ca sa te ajutam sa stii toate astea. Iata cele mai mari 8 sfaturi si trucuri pentru Harry Potter Wizards Unite:

 

Harry Potter Wizards Unite – Opriti AR

 

Ori de cate ori jucati un joc Niantic, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa opriti realitatea augmentata (AR). Cea mai mare parte a timpului petrecut in Wizards Unite este petrecut in jurul valorii de colectare a “fondatorilor” – obiecte magice care au scapat de Lumea Vrajitorilor pentru a distruge mugglesii. AR va permite sa “vedeti” aceste obiecte in mediul dvs. utilizand camera telefonului dvs. Dar, de asemenea, va scurge bateria si, mai ales pe telefoanele mai vechi, va este mai greu sa prindeti aceste obiecte.

 

In Harry Potter: Wizards Unite, exista un comutator pentru a opri AR in coltul din dreapta sus al ecranului de captare. Faceti acest lucru pentru a va salva bataile de cap cat si durata de viata a bateriei telefonului.

 

Harry Potter Wizards Unite – Aruncati vraji rapid, va faceti griji mai tarziu despre forma

 

Veti arunca o multime de vraji in Harry Potter: Wizards Unite. Inlaturarea substantelor fundamentale si a luptei cu Deatheaters necesita o miscare rapida a degetului de pe ecran pentru a urmari simbolurile si a arunca o vraja. Puterea vrajii este determinata de cat de bine este exprimata. Este intotdeauna mai bine sa trasezi vraji cat mai repede posibil. Viteza pe care o jucati determina calitatea distributiei, in timp ce urmarirea precisa ofera puncte bonus.

 

Harry Potter Wizards Unite – Faceti check in in mod regulat, chiar daca nu va puteti misca

 

Wizards Unite incurajeaza miscarea. Ca si Pokemon Go, cu cat explorati mai mult zona dvs., cu atat veti descoperi mai mult. Dar intelege, de asemenea, ca ai o viata. Veti primi intotdeauna mai multe elemente si gasitori, facand o plimbare lunga, dar verificand in aplicatie in fiecare ora sau asa dezvaluie de multe ori lucruri noi care s-au nascut in apropiere. Este un truc bun atunci cand sunteti blocati la scoala sau la serviciu. O plimbare rapida in jurul blocului va da si mai multe obiecte, desigur.

 

Harry Potter Wizards Unite – Prioritizati portkey-urile si parcurgeti pasii necesari

 

Portkey-urile sunt teleportate in locuri unice din lumea Vrajitorilor. Acestea ofera unele dintre cele mai bune elemente si cele mai distractive activitati din joc, dar trebuie sa le deblocati prin mersul pe jos. Cele mai usoare portkey-uri se deblocheaza dupa ce ai parcurs 10 kilometri sau putin peste sase mile – dar trebuie sa ai aplicatia deschisa pentru ca acesti pasi sa fie numarati. Este tentant sa renunti la activitate, dar nu. Exercitiul este bun pentru tine si recompensele sunt unele dintre cele mai bune din joc.

 

Harry Potter Wizards Unite – Hanurile te fac sa mergi, asa ca nu le neglija

 

Vrajile costa energie magica si cel mai simplu mod de a umple aceasta energie este la hanuri. Pe harta, sunt niste case mici pe care jucatorii pot sa le introduca pentru a-si reimprospata energia prin aruncarea glifurilor. Fiecare han ofera, de asemenea, o recompensa unica bazata pe locatia sa, indicata prin culoarea lor. Vrajitorii nostri nu si-au dat seama inca de toate detaliile, dar hanurile verzi par sa se produca in zonele rurale si sa ofere cele mai bune recompense. Inns sunt, de asemenea, in cazul in care veti construi detectoare de intuneric mai tarziu in joc, care va permit sa efectuati provocari de nivel superior.

 

Harry Potter Wizards Unite – Poti sa invingi primele cetati pe cont propriu

 

Cetatile sunt greu de ratat – sunt turnuri mari si infricosatoare care ies in harta. Introduceti-le pentru a completa provocarile wizarding si a castiga o multime de puncte de experienta. Fiecare cetate cuprinde o serie de camere, fiecare avand setul propriu de dusmani. Provocarea este programata: infrangerea tuturor dusmanilor intr-o camera inainte de expirarea timpului si castigarea. De acolo, puteti sa deblocati o camera noua si sa continuati sau sa va retrageti pentru a strange resurse. Cetatile par intimidante si sunt concepute pentru a fi jucate cu vrajitori multipli. Dar nu te lasa sa te sperii. Un singur vrajitor poate aborda o multime de camere, mai ales la inceputul jocului.

 

Harry Potter Wizards Unite – Du-te la clasa

 

La nivelul sase, vrajitorii aleg o profesie care ii ajuta sa se specializeze. Fiecare profesie vine cu un arbore propriu de indemanare si este puternic impotriva unui tip de inamic, dar slab fata de altul. Vrajitorii pot schimba intre profesii, dar la inceputul jocului este mai bine sa alegeti una si sa va concentrati pe aceasta. Iata defalcarea:

Harry Potter insusi conduce Aurorii, vanatorii intunecati ai Ministerului Magiei. Aurorii sunt tunuri de sticla, ceea ce inseamna ca pot face multe daune, dar si incaseaza pe masura. Sunt puternici impotriva fortelor intunecate, dar slabi impotriva animalelor.

 

Hagrid conduce magizologii, un grup de vrajitori care ajuta echipa. La nivelele inalte pot chiar sa-l invie pe un vrajitor invins. Magizologii sunt puternici impotriva fiarelor si slabi impotriva curiozitatilor.

 

Profesorul McGonagall conduce profesorii, un grup echilibrat de vrajitori care pot face putin din toate. Amestecul lor de sprijin si vraji ii face ideali pentru jucatorii solo. Profesorii sunt puternici impotriva curiozitatilor si slabi impotriva fortelor intunecate.