Samsung a testat Android 10 pe seria Galaxy S10 intens, mai multe versiuni beta fiind disponibile in ultimele saptamani. Aparent compania este multumita in sfarsit cu software-ul, deoarece tocmai a inceput lansarea versiunii stabile cu versiunea 2.0 a One UI.

 

Dupa ce initial a fost disponibila doar in Germania, a ajuns in sfarsit si pe meleagurile noastre.

Versiunea stabila vine cu toate bunatatile Android 10, cum ar fi o tema dark la nivelul intregului sistem, permisiuni de locatie extinse si o noua navigare bazata pe gesturi. De asemenea, Samsung si-a modificat skin-ul One UI adaugand mai multe modalitati de a accesa modul cu o singura mana, facand graficul de utilizare a bateriei mai detaliat si imbunatatind aplicatiile Samsung. Patch-ul de securitate din decembrie este si el prezent.

 

Pentru utilizatorii de beta, actualizarea are doar 133,76MB mare, deoarece probabil exista doar mici modificari in comparatie cu ultimul software de pre-lansare, beta 7. Potrivit blogului german MobiFlip, noul software este lansat si pentru persoanele care utilizeaza in prezent versiunea stabila a Android 9 Pie. Actualizarea este considerabil mai mare pentru ei, atingand aproximativ 2 GB, dar numerele de versiune sunt altfel identice.

 

Verificati daca actualizarea va este disponibila accesand Setari -> Actualizare software. Il poti descarca si instala de acolo odata ce este live.