Sucursala Binance din Statele Unite ale Americii, Binance US, se va lansa in saptamanile urmatoare, precedata de inregistrarea KYC cateva zile mai devreme.

 

Potrivit unui post mediu publicat de Binance.US pe 6 septembrie, in timp ce lansarea platformei de tranzactionare in sine este asteptata in saptamanile urmatoare, procedurile KYC vor incepe cu cateva zile mai devreme. Scopul acestui lucru este sa se asigure ca utilizatorii vor avea timp sa isi verifice conturile si sa depuna fondurile .

 

Pentru a finaliza procesul , utilizatorilor li se va cere sa furnizeze un ID guvernamental valid – permisul de conducere sau un pasaport – si numarul lor de securitate sociala. Conform postarii, lista statelor in care Binance.US va fi disponibila nu este inca finalizata, dar va fi lansata inainte de inceperea procesului .

 

Dupa cum a raportat Cointelegraph anterior, pasionatii de criptocurrency care traiesc in Statele Unite au pierdut diverse optiuni de tranzactionare pentru multe active criptografice, deoarece Binance a devenit indisponibil in septembrie.