Samsung a anuntat o actualizare software pentru gama Galaxy Watch, Gear Sport si Gear S3, care nu numai ca va aduce noua interfata One UI vazuta pentru prima data pe Galaxy Watch Active, dar va aduce si imbunatatiri ale duratei de viata a bateriei, precum si imbunatatirea caracteristicilor de sanatate si fitness.

 

Cea mai recenta actualizare a software-ului, disponibila acum, adauga One UI-ul Samsung, o interfata simplificata si colorata dezvaluita anul trecut si, pana acum, disponibila numai pe modelul Samsung Galaxy Watch Active.

 

One UI este proiectat pentru a usura navigarea si pentru a reduce aglomeratia de pe ecran pentru o operare mai intuitiva. Setarile vizuale simplificate va permit sa personalizati si sa controlati mai usor ceasul. Este aceeasi tema de design ca interfata pe cele mai noi smartphone-uri Samsung, astfel incat telefoanele si smartwatch-urile Samsung vor arata mai bine unificate.

 

Interfata actualizata include, de asemenea, noi setari avansate, inclusiv activarea si dezactivarea avertismentului tactil, controlul frecventei si calendarului actualizarilor de informare zilnica si un control mai flexibil al modului Goodnight.

 

Noile fete de ceas disponibile pentru Galaxy Watch Active sunt de asemenea disponibile acum pentru aceste trei modele din Galaxy Store.

 

Actualizarea adauga, de asemenea, optimizarea beteriei – ceasurile vor inchide automat aplicatiile care functioneaza in fundal pentru a preveni scurgerea bateriei. De asemenea, puteti personaliza setarile de economisire a bateriei, cum ar fi ajustarea luminozitatii si a timpului de expansiune a ecranului pentru o performanta mai buna.

Alaturi de actualizarile interfetei, Samsung imbunatateste caracteristicile de sanatate si fitness.
Acum exista un ecran de Activitati zilnice, care prezinta un rezumat zilnic al caloriilor, miscarii si antrenamentelor.

Urmarirea antrenamentului a fost simplificata, facand-o mai rapida si mai usor de selectat atat pe widget, cat si in aplicatia de sanatate Samsung. Si datele sunt acum sincronizate continuu de la ceas la smartphone-ul asociat pentru o urmarire usoara – inclusiv un tracker nou pentru inot in aer liber, disponibil doar pe Galaxy Watch. Veti vedea, de asemenea, animatii mai vibrante care insotesc realizarea obiectivelor.

 

Pentru Galaxy Watch, Samsung a imbunatatit monitorizarea ritmului cardiac si urmarirea somnului. O avertizare privind frecventa cardiaca mare va avertizeaza daca ritmul cardiac depaseste un nivel stabilit, in timp ce actualizarea programului de urmarire a somnului arata intervalul mediu de somn al purtatorului in comparatie cu ceilalti dintr-un grup de varsta.

 

Samsung a declarat ca lansarea actualizarii pentru fiecare produs va varia in functie de regiune, astfel incat noile caracteristici ar putea sa nu fie disponibile pentru toate ceasurile de pretutindeni in acelasi timp.