Apple Music ofera deja un abonament gratuit de trei luni pentru utilizatorii noi, dar acum Apple a anuntat o oferta interesanta de Craciun. De astazi pana la sfarsitul anului 2019, va puteti abona la Apple Music fara sa platiti nimic in primele sase luni.

 

Campania vine prin aplicatia Shazam, care este de asemenea detinuta de Apple. Shazam este o aplicatie faimoasa folosita pentru identificarea melodiilor, iar utilizatorii sai vor avea acces acum la o oferta excelenta pentru serviciul de muzica Apple.

 

Din fericire, daca nu aveti deja Shazam instalat pe iPhone sau iPad, mai este timp sa il descarcati pentru a primi oferta. Este disponibil gratuit in App Store. Cu toate acestea, desi aplicatia este disponibila la nivel mondial, oferta este valabila doar in Statele Unite, Marea Britanie si Canada.

 

Daca indepliniti cerintele, iata cum puteti obtine oferta:

Deschideti aplicatia Shazam pe iPhone sau iPad. Daca nu ati folosit niciodata aplicatia, trebuie sa identificati mai intai o melodie atingand pictograma Shazam. Apoi, atingeti butonul „Biblioteca” sau glisati de la stanga la dreapta.

 

Selectati orice melodie din lista „Recent Shazams”, apoi atingeti butonul „Deschide in Apple Music”. Ar trebui sa vi se solicite acordul de abonament gratuit pentru sase luni. Atingeti „Incercati-l gratuit” pentru a fi redirectionat catre aplicatia Muzica.

 

Un cod promotional va fi generat automat, astfel incat sa puteti utiliza Apple Music fara sa platiti nimic timp de sase luni.

 

Vestea buna este ca utilizatorii care sunt deja abonati la Apple Music pot primi si ei o oferta similara. Daca va anulati abonamentul curent, va puteti abona prin Shazam si puteti primi alte trei luni gratuit.

 

Cel mai simplu mod de a-l anula este direct prin aplicatia Music de pe iPhone sau iPad:

Deschide aplicatia Muzica
Selectati meniul „Pentru tine”
Atingeti imaginea de profil din coltul din dreapta sus
Atingeti „Gestionare abonament”
Atingeti „Anulare abonament” din partea de jos
Atingeti „Confirmare”

Dupa ce ati anulat abonamentul, deschideti din nou aplicatia Shazam si atingeti „Biblioteca”. Apoi, atingeti pictograma setari. Cautati „Deconectati Apple Music” si confirmati-l. Tot ce trebuie sa faceti acum este sa urmati aceleasi etape enumerate mai sus, astfel incat sa puteti obtine alte trei luni gratuite.