Utilizatorii Yahoo Mail din intreaga lume nu pot accesa e-mailurile lor dupa ce site-ul s-a prabusit.

 

Rapoartele privind problemele cu site-ul au inceput joi dupa ora 7 dimineata, in timp ce clientii au lasat comentarii pe site-urile de socializare pentru a spune ca nu au putut sa se autentifice sau sa isi citeasca e-mail-urile.

 

Potrivit downdetector.com, mii de oameni se plang de o intrerupere masiva a serviciilor Yahoo Mail, in special in Marea Britanie si SUA.

 

Intr-o declaratie pe twitter, Yahoo Customer Care a declarat: „Este posibil sa nu puteti accesa unele dintre serviciile noastre, inclusiv e-mailul.

 

“Prioritatea noastra maxima chiar acum este sa rezolvam acest lucru. Apreciem rabdarea dvs.”

 

Ulterior au scris: “Intelegem cat de dificil trebuie sa fie acest lucru pentru dvs.. Lucram in special pentru a remedia acest lucru. Va rugam sa ramaneti la curent cu actualizarile.”

 

Utilizatorii Twitter au intrebat gigantul tehnologiei care este problema si cat timp va dura pana serviciile vor fi din nou disponibile.

 

Altii au spus cand au incercat sa se conecteze, fie au primit mesajul: „Unknown host”, fie „Will be right back…. Thank you for your patience. Our engineers are working to resolve the issue.”.