Elon Musk, directorul executiv Tesla si SpaceX, care a mai fost implicat in lumea crypto in trecut, a provocat din nou o agitatie printr-un tweet cu privire la criptomonede – de data aceasta a fost randul retelei de aplicatii descentralizate Ethereum.

 

Bitcoin si marea majoritate a criptomonedelor au tranzactionat lateral, de cand s-au ridicat mai sus la inceputul acestei luni, cu o crestere cu doar 7% fata de pretul de la sfarsitul lunii martie .

 

Acum, Musk, care la inceputul acestei luni si-a dezvaluit criptomoneda favorita, a scris pe Twitter cuvantul “ethereum” inainte de a raspunde invitatiei lui Vitalik Buterin, creator al lui ethereum, de a participa la conferinta dezvoltatorului din octombrie.

 

Musk a folosit in tweet cuvantul “ethereum” urmat apoi de “jk” – probabil o incercare de a impiedica Twitter sa suspende contul sau, care a fost blocat anterior dupa ce a scris diverse tweet-uri legate de bitcoin si diverse scam-uri legate de criptomonede.

 

Musk i-a spus apoi lui Buterin “se renunte a mai oferi ETH gratuit”.

 

Musk a fost implicat recent in Comisia de Valori Mobiliare (SEC), dupa ce a scris un tweet despre planurile sale de a transforma Tesla in companie privata anul trecut, iar SEC a sustinut ca Musk a incalcat un acord prin postarea pe Twitter a unor informatii pe care Musk a spus ca au fost deja transmise investitorilor.