Dupa patru ani de cand a anuntat ca va lansa prima masina complet electrica, Porsche dezvaluie Porsche Taycan. De asemenea, compania a facut anuntul, cu trei evenimente simultane care s-au petrececut in intreaga lume: unul in Canada, unul in Germania si unul in China. Evenimentul a inceput la 9:00 ET.

 

 


 

Porsche nu a fost timid in privinta acestei masini de cand a debutat ca o masina concept denumita Mission E in 2015 (cu patru zile inainte ca scandalul de inselaciune a emisiilor Dieselgate al companiei-mama Volkswagen sa se prabuseasca). Stim ca ar trebui sa aiba o distanta de aproximativ 300 de mile, sa ofere performante palpitante si sa aiba probabil un pret de sase cifre. Porsche a prezentat si interiorul impodobit cu ecrane al Taycanului.

 

Deci, ceea ce este probabil ca producatorul auto german sa se axeze astazi este imaginea mai mare. Aceasta va fi prima data cand vom vedea Porsche Taycan liber de orice prototip de caroserie. Porsche va ajuta la completarea imaginii a ceea ce cumparatorii de masini bine-asteptati se pot astepta odata ce sunt expediate Si vom auzi, probabil, directorii Porsche sa incerce sa pozitioneze Porsche Taycan drept adevaratul varf al sultei pentru impingerea mai mare a Volkswagen catre vehicule electrice, unul care depaseste efortul timpuriu al companiei surori Audi, E-Tron.