La aproape trei saptamani de la lansarea iOS 13 , Instagram pentru iOS a fost actualizat cu suport pentru Dark Mode. Noul design este un amestec de gri inchis si negru si se potriveste cu setarile la nivel de sistem din iOS 13.

Ceea ce inseamna asta este ca implementarea Instagram a modului Dark se integreaza cu setarea iOS 13. Acest lucru inseamna ca aplicatia va comuta automat intre proiectari luminoase si intunecate pe baza setarii sistemului.

 

In ciuda actualizarii Facebook a aplicatiei Instagram cu Dark Mode, aplicatia principala Facebook in sine nu are inca suport. Avand in vedere istoricul Facebook cu actualizarea aplicatiilor pentru dispozitive si functii noi, este notabil sa vedem ca Instagram obtine suportul pentru Dark Mode la mai putin de trei saptamani de la lansarea functiei. In mod ideal, acest lucru inseamna ca va veni si in aplicatia Facebook in curand.

 

Instagram pentru iOS este disponibil in App Store. Actualizarea cu suport pentru modul Dark se propaga in continuare, asa ca asigurati-va ca continuati sa verificati daca nu o vedeti inca.