Call of Duty Mobile a fost lansat pe iOS si Android saptamana trecuta, iar aplicatia a avut o prima saptamana reusita . Conform datelor noi de la Sensor Tower, Call of Duty Mobile a fost descarcat pana acum de peste 100 de milioane de ori.

Cu peste 100 de milioane de descarcari din prima saptamana, Call of Duty Mobile a avut „cea mai buna lansare a oricarui joc mobil vreodata”, se arata in raport. In comparatie, Fortnite a fost descarcat de 22,5 milioane de ori in prima saptamana, desi a fost disponibil doar in App Store. PUBG Mobile a fost disponibil pe iOS si Android la lansare si a fost descarcat in total 28 de milioane in prima saptamana.

 

Cum se impart descarcarile Call of Duty Mobile intre Android si iOS? Jocul a avut 56,9 milioane de descarcari pe iOS si 45,3 milioane pe Android, potrivit Sensor Tower:

Shooterul lui Activision a fost cel mai popular in Statele Unite, unde a fost descarcat de aproape 17,3 milioane de ori, sau 16,9% din numarul total. India a urmat cu 13,7 milioane de descarcari, sau 13,4%, cu Brazilia in al treilea, cu 7,1 milioane de descarcari, sau 7%.

 

iOS a condus, de asemenea, calea in venituri, Call of Duty Mobile generand venituri de 9,1 milioane USD pe iOS si 8,3 milioane USD pe Android. Statele Unite au fost cea mai mare sursa de venit pentru Activision, urmata de Japonia si respectiv Brazilia.

 

Veniturile Call of Duty Mobile au depasit, de asemenea, Fortnite si PUBG. Fortnite a generat 2,3 milioane dolari in primele sapte zile, in timp ce PUBG a generat 600 000 USD in prima saptamana de monetizare.

 

Pentru o comparatie suplimentara, Mario Kart Tour a generat 90 de milioane de descarcari in prima sa saptamana de disponibilitate si a generat venituri de 12,7 milioane de dolari, combinate pe Android si iOS. Aceste numere raman in urma lui Call of Duty Mobile, dar reprezinta cea mai mare lansare a unui joc mobil pentru Nintendo.

 

Call of Duty Mobile este disponibil pe App Store sub forma de descarcare gratuita cu achizitii in aplicatie cuprinse intre 0,99 si 99,99 USD.