Astazi, Samsung a anuntat cel mai recent serviciu de streaming lansat : PlayGalaxy Link, care le va permite celor cu un Samsung Note10 sau Samsung Galaxy S10 sa transmita jocuri de pe computer pe telefonul lor.

 

 

Pentru a il configura, tot ce trebuie sa faci este sa instalezi aplicatia PlayGalaxy Link pe computerul tau si pe dispozitivul Galaxy S10 sau Note10. Jocurile se vor adauga singure prin intermediul aplicatiei pentru PC, apoi puteti incepe sa faceti streaming.

 

In timp ce puteti juca jocuri prin control tactil, Samsung recomanda un controler cu fir sau Bluetooth, sau chiar un controler special construit Samsung special creat pentru dispozitivele Samsung. Cu toate acestea, controlerul este disponibil doar in America si Coreea in acest moment si doar prin Programul de parteneriat pentru accesorii Samsung.

 

Pentru a face streaming, este nevoie de specificatii oarecum ciudate. Windows 10, un GTX 1060 sau RX 550 sau mai mare, un Intel Core i5, 8 GB memorie DDR 4 si un router Gigabit sunt toate necesare. Nimic nebun, dar daca laptopul dvs. de 10 ani nu poate juca Crysis, cu siguranta nu va putea sa joace Crysis si sa-l transmita in telefon.

 

In timp ce Samsung isi vizeaza initial seriile Samsung Galaxy S10 si Note 10, actualizarea va veni si la Galaxy Fold, Galaxy S9, Galaxy Note9 si Galaxy A90 la inceputul lunii decembrie 2019.

 

Serviciul este disponibil in prezent in SUA, Coreea, Canada, Marea Britanie, Italia, Franta, Olanda, Rusia, Singapore si Australia pe Galaxy Store pentru cei cu telefoane Samsung Galaxy S10 si Note10. Asigurati-va ca il descarcati atat pe computerul dvs. , cat si pe dispozitivul Samsung pentru ca acesta sa functioneze.