Browserul Web Opera a lansat un portofel incorporat in aplicatia sa Android, anuntat astazi la un eveniment blockchain din Londra. Portofelul va sustine mai intai Ethereum, cu suport pentru alte monede care pot aparea mai tarziu. Investitorii de Ethereum folosind Opera ar putea sa-si poata accesa cu mai multa usurinta jetoanele utilizand functia.

 

Utilizatorii pot folosi acest portofel de criptare prin descarcarea aplicatiei Opera pe Android (nu este disponibila pe iOS) si apoi prin achizitionarea unor jetoane Ethereum pe care le pot depozita acolo. Utilizatorii pot accesa, apoi, o selectie de mini-aplicatii in browser.

 

Opera a anuntat pentru prima oara ca a testat o astfel de facilitate in iulie. Pana acum, preturile criptomonedelor au inregistrat o scadere semnificativa in comparatie cu cresterile de la sfarsitul anului trecut. Anterior, Opera si-a manifestat gradul de constientizare a criptomonedelor si influxul recent de escrocherii prin introducerea de software pentru protejarea criptomonedelor in browserele sale.