Cel mai mare serviciu american de schimb valutar si servicii de wallet, Coinbase, a inscris 30 de milioane de utilizatori de la lansarea sa in 2012.

 

In ultimele 12 luni, Coinbase a inregistrat opt ​​milioane de noi utilizatori, potrivit datelor publicate de investitorul si antreprenorul Bitcoin (BTC) Alistair Milne intr-un tweet pe 22 iulie.

 

Rata de inscrieri a utilizatorilor noi a incetinit comparativ cu cea de-a doua jumatate a anului 2017, in special, chiar inainte ca pretul Bitcoin sa atinga nivelul maxim de 20.000 de dolari. Cu toate acestea, Coinbase a adaugat aproximativ 8 milioane de utilizatori noi in ultimul an, in ciuda bear market-ului.

 

Potrivit site-ului Coinbase, numarul de utilizatori de pe platforma criptografica este acum de peste 30 de milioane pana in prezent, cu peste 150 de miliarde de dolari tranzactionati in criptocurrency.

 

Coinbase a incetat sa dezvaluie detalii privind numarul de utilizatori pe site-ul lor web la sfarsitul lunii noiembrie 2017.

 

Fondata in iunie 2012, Coinbase este unul dintre cele mai populare schimburi de crypto la nivel global, cu un volum de tranzactionare ajustat de aproximativ 350 milioane de dolari . In august 2018, CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, a dezvaluit ca platforma a inregistrat 50.000 de utilizatori pe zi in 2017.

 

La inceputul acestui an, compania de software DataLight a raportat ca Statele Unite reprezinta cea mai activa tara de cripto-tranzactionare, cu peste 22 de milioane de vizite lunare.

 

Recent, CEO-ul Coinbase si-a prezentat viziunea companiei in cinci ani, considerand ca Coinbase nu este doar un furnizor de servicii de cripto-tranzactionare ci o entitate mai universala care contribuie la adoptarea globala crypto.