Inca un update masiv pentru PUBG a fost lansat.

Update-ul din aceasta saptamana este acum disponibil pe PC, dupa o saptamana de testare. Dezvoltatorul elimina vechea conventie de numire si in schimb va extrage numerele de patch-uri din sezonul pe care sunt atasate. Aceasta fiind prima actualizare a jocului in Season 4, se numeste 4.1 si este de 10GB.

 

Cea mai importanta adaugare din 4.1 este, desigur, revizuirea Erangel. Prima harta a lui PUBG a inregistrat imbunatatiri vizuale semnificative pentru multe dintre locatiile sale iconice, cladiri si chiar terenuri, ca sa nu mai vorbim de cateva actualizari ale gameplay-ului, odata cu sosirea unor noi interioare si a unor noi piese de acoperire pentru unele dintre cele mai deschise zone. Harta are, de asemenea, un pic de poveste acum.

 

Cei care au jucat noul Erangel in timpul primei runde de testare a serverelor vor fi bucurosi sa afle ca PUBG Corp. a redus densitatea iarba si a scazut luminozitatea generala, doua plangeri pe care multi le-au avut.

 

Cu noul sezon vine un nou pass de supravietuire numit Aftermath. A debutat astazi si va fi activ pana pe 15 octombrie. Aftermath ofera 100 de recompense (inclusiv primul vehicul pentru UAZ), deblocarea si o multime de misiuni, inclusiv noi misiuni de coop, care urmaresc, de asemenea, progresul intregii comunitati.
Imbunatatirile jocului sunt multe in 4.1, cu o lista lunga de balansari pentru AR (nerfs) si SMG (buffs). Actualizarea introduce, de asemenea, prima trecere de echilibru pentru vehicule, care atinge totul, de la manevrare la viteza si sanatate.

 

Vehiculele au acum radio care se poate activa / dezactiva, si va reda muzica aleatorie. Vehiculul blindat BRDM-2 permite acum soferului sa il blocheze pentru a impiedica intrarea coechipierilor.

 

In afara vehiculelor, 4.1 face o schimbare semnificativa in vindecare si stimulare. Jucatorii sunt acum capabili sa se intensifice si sa se vindece in timp ce se afla in miscare, dar acest lucru va limita miscarea la viteze de mers pana la terminarea animatiei de vindecare. Exista o alta optimizare clara facuta pentru bandaje care permite jocului sa continue sa le foloseasca pana cand sanatatea ta atinge 75%. Acest lucru se face numai atunci cand incepeti vindecarea folosind un bandaj.

 

Actualizarea de astazi aduce o noua solutie problemei framerate care afecteaza viteza de foc a armelor, lucru asupra caruia echipa s-a adresat anterior cu un remediu intermediar.

 

Cititi toate modificarile pentru acest update masiv pentru PUBG pe blogul oficial.