O singura adresa a fost responsabila pentru mai mult de jumatate din tranzactiile Bitcoin Cash (BCH) in ultima luna, potrivit unui tweet de la @IamNomad.

Potrivit Bitcoin Cash Block Explorer, contul misterios a facut mai mult de 587.000 de tranzactii de la intrarea in functiune pe data de 8 aprilie a acestui an.

Multe dintre tranzactii sunt pentru sumele fractionate de BCH si se fac cu regularitate, cu trei-patru noi tranzactii emergente pe secunda.

In general, adresa a primit 22.763,06 dolari (80,981 BCH) in timpul presei si a trimis 21.546 dolari (76.654 BCH), lasand-o cu un sold de 1.216,36 dolari (4.327 BCH).

De-a lungul acestei perioade de la crearea adresei, intregul blockchain Bitcoin Cash a procesat 1.17 milioane de tranzactii – aproximativ jumatate provenind din portofelul mentionat mai sus. Frecventa tranzactiilor ar putea sugera ca cineva incearca sa conduca numarul de tranzactii pentru a face reteaua sa para mult mai ocupata decat este de fapt, dupa cum a raspuns un comentator.

O alta teorie este ca tranzactiile miniscule sunt efectuate ca un test, potential pentru un joc, cu dezvoltatorii care profita de onorariile reduse ale BCH.

Bitcoin a fost una dintre primele cinci criptomonede ca performanta in ultima saptamana, potrivit unei analize a Cointelegraph.

Un hard fork este programat pentru 15 mai, cu o schimbare de scalare si de cod de confidentialitate fiind aplicata pentru a-i imbunatati intimitatea si scalabilitatea.

Un BCH este in valoare de 287 USD la ora actuala.