La un an dupa lansarea pe XBOX ONE, jocul PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) ajunge pe PlayStation 4 pe data de 7 decembrie. Jocul de baza va fi costa  30$ pe PS4, cu o editie “survivor” la  50$ si “campion’s edition” pentru 60$. Ambele editii suplimentare includ bonus G-Coin si extra recompense in joc, iar precomenzile incep astazi.

 

Ne-am asteptat sa vedem ca PUBG apare pe PS4 dupa mai multe zvonuri care au indicat lansarea. Acesta  va include accesul la cele trei harti Erangel, Miramar si Sanhok si la toate caracteristicile majore ale versiunilor PC si Xbox One. Va include, de asemenea, suport pentru HDR.

 

Jocul ajunge pe PS4 simultan cu adaugarea jocului de catre Microsoft la abonamentul pentru Xbox Game Pass. Microsoft a avut exclusivitate la PUBG timp de un an, iar acum apare pe PS4. Va fi interesant sa vedem daca optimizarile ulterioare ajuta la lansarea pe modelul de baza al PS4 luna viitoare.

 

“Suntem incantati sa ne extindem serviciul PUBG si sa introducem noi comunitati in jocul nostru Battle Royale”, spune Changhan Kim, CEO al PUBG Corp. “PlayStation a dezvoltat o comunitate uimitoare de jucatori pasionati si de abia asteptam sa ne alaturam in acest sezon de sarbatori.”