Jocurile video pot fi un mod minunat de a va relaxa. De la shootere first-person rapide pana la rpg-uri si jocuri de strategie care necesita ore intregi doar pentru a incepe, exista o varietate de optiuni interminabile. Dar, desi jocurile moderne pot fi distractive (exista un motiv pentru care atat de multi oameni sunt obsedati de Animal Crossing), multe dintre cei mai placute – sau cel putin timpurii – amintiri legate de jocuri provin din clasicele jocuri arcade.

 

Din pacate, cu modul in care lucrurile merg chiar acum, a ajunge la o o sala arcade cu monede nu este cu adevarat posibil (sau sigur). Deci, daca nu aveti o masina arcade acasa, Internet Arcade ar putea fi cel mai bun lucru pentru moment.

 

Internet Arcade gazduieste versiuni originale ale jocurilor arcade operate cu monede, care dateaza din anii 1970 si pana la inceputul anilor 2000. Toate jocurile de pe site sunt gratuite pentru a juca chiar din browser. Apasati „5” pentru a introduce o moneda virtuala, alegeti un joc „single-player” si pregatiti-va sa faceti o calatorie inapoi in timp (sau pur si simplu sa va distrati). Site-ul are, de asemenea, tone de informatii si trivia despre jocuri. Puteti afla chiar si despre sistemele pentru care au fost dezvoltate initial jocurile.

 

Colectia de jocuri variaza de la jocurile video din perioada de bronz timpuriu, inca din zorii jocurilor, cu ecrane alb-negru si sunete simple, pana la jocuri complexe care contin voci, imagini si muzica.

 

Asadar, daca sunteti blocat in interior si cautati o experienta de jocuri noi, dar old-school, care nu necesita achizitionarea unei console de jocuri, de ce sa nu folositi cateva monede virtuale si sa consultati cateva clasice arcade.