Simulatorul comercial Port Royale 4 si-a lansat versiunea beta ca precomanda, jucatorii care achizitioneaza jocul primind acum discount si acces instantaneu la versiunea beta.

 

Cel mai recent joc din seria Port Royale care dateaza din 2003, simulatorul de tranzactionare readuce jucatorii in epoca de aur a navigatiei din Caraibe, actionand ca guvernator al unei colonii insulare. Intr-o noua revitalizare a seriei, luptele pe mare vor fi acum bazate pe ture, cu pana la 8 nave diferite implicate in fiecare lupta.

 

Vedeti ce altceva este nou in joc cu beta-ul privat, disponibil acum pentru jucatorii care achizitioneaza jocul prin magazinul Kalypso. Beta-ul va permite jucatorilor sa joace intregul tutorial, plus campania completa spaniola. De asemenea, este prezent si modul Free , din nou doar pentru Spania, cu patru personaje din care puteti alege.

 

Jocul complet va permite jucatorilor sa aleaga Anglia, Franta sau Olanda pentru a juca, cu lansarea completa la sfarsitul acestui an pe 25 septembrie.

 

Port Royale 4 va fi lansat pe PC, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Switch, dar versiunea beta este disponibila doar pentru jucatorii PC.