Epic Games Store are noi jocuri gratuite in oferta. Ca in fiecare joi, Epic Games Store si-a reimprospatat oferta de jocuri gratuite, iar saptamana aceasta nu are unul, ci doua jocuri gratuite. Primul dintre aceste jocuri este Pathway, un joc de aventura si strategie, cu lupte pe ture bazate pe echipa, care a debutat anul trecut. In prezent, jocul are o nota de 68 pe Metacritic si a fost revizuit in mod pozitiv de 74% dintre utilizatorii Steam in aproape 1.300 de recenzii.

 

Celalalt joc gratuit din aceasta saptamana este The Escapists 2, care este cel mai popular dintre cele doua jocuri si, prin urmare, cu atat mai semnificativ. Cu toate acestea, este ceva mai vechi, debutand in 2017, cu o nota de 75 pe Metacritic. Intre timp, 87 la suta dintre utilizatorii Steam din aproape 10.000 de recenzii au notat pozitiv jocul de simulare si strategie.

 

Acestea fiind spuse, potrivit contului oficial de Twitter al Epic Games Store, lansarea gratuita pentru The Escapists 2 a fost intarziata din cauza unei probleme nedezvaluite. In momentul publicarii, nu exista niciun zvon despre momentul in care jocul va fi facut gratuit, insa Epic Games lucreaza la o solutie, care ar trebui sa vina cat de curand.

 

Ca intotdeauna, acestea sunt descarcari gratuite, nu trial-uri sau demo-uri gratuite. Atata timp cat le descarci pana pe 25 iunie, acestea sunt ale tale pentru a le pastra pentru totdeauna. Fara obligatii. Cu toate acestea, odata ce 25 iunie trece, vor reveni la pretul lor normal.