Oricine s-a abonat la serviciul Microsoft Xbox Game Pass va avea patru jocuri noi in aceasta saptamana pentru se mentine ocupati.

 

Doua dintre aceste jocuri sunt mai noi, in timp ce celelalte doua sunt hituri care exista de ceva vreme si de atunci au construit comunitati puternice in jurul lor. Cele patru jocuri adaugate sunt Untitled Goose Game, Life is Strange 2 Episodul 5, Pillars of Eternity si The Witcher 3: Wild Hunt si vor fi adaugate la serviciul Xbox Game Pass de-a lungul lunii.

 

Microsoft a anuntat noua selectie de jocuri Xbox Game Pass, marti, cu unul dintre jocuri aterizand pe 17 decembrie, in timp ce celelalte trei vor putea fi jucate pe 19 decembrie. Vei primi mai intai Untitled Goose Game, despre care stiam deja ca se intampla datorita anunturilor de acum o saptamana, deci asta inseamna ca vei avea timp dedicat gastei pentru apar celelalte trei jocuri.

 

Untitled Goose Game a devenit un hit de cult si in mainstream ca un titlu indie amuzant care este adaugat ca parte a programului ID @ Xbox. Daca ati auzit de joc, dar nu stiti de fapt ce faceti, jucati ca o gasca care vrea sa se asigure ca tuturor din sat li se intampla lucruri rele.

„Un joc sandbox tip stealth in care esti o gasca dezlantuita intr-un sat neobisnuit”, a spus Xbox despre joc in postarea sa care a anuntat cele patru noi jocuri pentru Xbox Game Pass. „Te plimbi in jurul orasului, de la gradinile din spate ale oamenilor,la strada pietruite si dealurile inverzite, facand farse, furand palarii, macanind mult si, in general, distrugand ziua tuturor”.

 

Dincolo de acest joc, The Witcher 3 este de departe cel mai recunoscut titlu dintre cele trei ramase. Oamenii aflat prima data ca jocul va ateriza pe Xbox Game Pass, datorita unui anunt Twitch, care a aratat ca acesta va fi adaugat la serviciu in viitor si se pare ca data lansarii a ajuns in sfarsit.

 

Serialul The Witcher de la Netflix este programat sa lanseze primul sau sezon complet pe platforma de streaming pe 20 decembrie, astfel incat abonatii Xbox Game Pass sa poata strecura o ultima zi de actiune cu Geralt daca doresc inainte de lansarea emisiunii.