Ubisoft Forward este prima conferinta integral digitala de la editorul francez si a promis sa aduca anunturi majore din tot line-up-ul producatorului.

 

Am auzit chiar ca va exista un al doilea eveniment Ubisoft Forward care va veni la sfarsitul acestui an. Iata tot ce am aflat din cadrul evenimentului de ieri:

 

Far Cry 6

 

 

Dupa mai multe zvonuri la inceputul acestei saptamani, Ubisoft a anuntat oficial Far Cry 6 pentru o lansare in februarie 2021. Dezvaluirea a prezentat actorul din Breaking Bad si The Mandalorian, Giancarlo Esposito, intr-un nou rol.

 

Assassin’s Creed Valhalla

 

 

Anuntat deja anul acesta, Assassin’s Creed Valhalla a fost confirmat pentru o data de lansare in 17 noiembrie pe Xbox One, PS4, PC si Google Stadia. Ubisoft a confirmat ca viitorul joc va fi disponibil si pentru Xbox Series X si PS5, dar nu a oferit o data de lansare pentru aceste sisteme.

 

Hyper Scape

 

 

Ubisoft a anuntat ca Hyper Scape, noul battle royale a companiei, este acum disponibil in beta deschis incepand de astazi. In paralel, Ubisoft a confirmat o noua arma, un nou hack si un nou battle pass de tier 30.

 

Watch Dogs Legion

 

 

Ubisoft a anuntat ca Watch Dogs Legion va fi lansat pe 29 octombrie 2020. Pe langa data lansarii, Ubisoft a prezentat un nou gameplay din Legion, care le permite jucatorilor sa recruteze orice NPC si ii transforme intr-un caracter controlabil.

 

Brawlhalla

 

 

Brawlhalla va veni pe dispozitivele iOS si Android, a anuntat Ubisoft in cadrul evenimentului sau Ubisoft Forward. Versiunile mobile vor avea cross-play si urmeaza sa fie lansat pe 6 august.

 

Just Dance 2020

Sezonul 3 al Just Dance 2020 va aduce trei piese noi, trei melodii care se intorc si un nou playlist. Trailerul sezonului 3 a introdus „Hype” de Dizzee Rascal si Calvin Harris, „La Respuesta” de Becky G Ft. Maluma si “Crayon” de G-Dragon.

Trei cantece care se intorc vor fi „Barbra Streisand (2019 Edit)” de Duck Sauce, „Giddy on Up (Giddy on Out)” de Laura Bell Bundy si „Mas Que Nada” de Sergio Mendes ft. The Black Eyed Peas.

Aceasta actualizare va fi lansata pe 23 iulie.

 

The Crew 2

Ubisoft a previzualizat ce va veni in august, inclusiv actualizarea Flashy 80 in cadrul Summer of Hollywood, care va include masini legendare din anii 80, cum ar fi DeLorean.

 

Trials: Rising

 

Joi, 16 iulie, Trials: Rising va primi Gigatrack, cea mai lunga cursa din istoria francizei Trials. Va fi gratuita pentru toti jucatorii.

 

Ghost Recon: Breakpoint

 

Ghost Recon: Breakpoint va primi o actualizare gratuita a titlului, 2.1.0 pe 15 iulie. Mai ales, adauga pentru prima data coechipieri AI in joc, permitand jucatorilor solo sa aleaga daca vor o echipa de operatori cu care vor juca, cu cine va avea aceleasi abilitati ca si personajele controlate de jucator. Jucatorii solo vor putea da ordine si personaliza echipamentul coechipierilor AI.

Actualizarea va adauga, de asemenea, un nou eveniment cu timp limitat, Resistance!, incepand cu 16 iulie. Jucatorii vor trebui sa incerce sa salveze prizonieri, sa atace avanposturi si sa opreasca convoaie. Evenimentul va debloca 14 noi recompense, disponibile pana pe 29 iulie. Actualizarea adauga, de asemenea, continut Ghost War PvP, inclusiv functionalitatea de cadere a elementelor si imbunatatiri solicitate de comunitate.