2019 s-a incheiat, a fost un an plin de surprize placute in industria jocurilor video. Acum, un nou an urmeaza sa aduca jocuri noi pe diverse platforme. Iata o lista cu jocurile care vor fi lansate in ianuarie 2020:

 

Monster Hunter World: Iceborne (PC) – 9 ianuarie 2020

 

Monster Hunter World: Iceborne vine cu o poveste noua imediat dupa Monster Hunter: World intr-o noua locatie. Vanatorii ajung sa descopere peisajul si sa intalneasca diferiti monstri noi, dar si monstri vechi care le vor da noi batai de cap. Iceborne extinde sistemul de evolutie bazat pe skill si crafting, cu noi functii de joc.

 

Dragon Ball Z: Kakarot (PC, PS4, Xbox One) – 17 ianuarie 2020

 

Dragon Ball Z: Kakarot va permite jucatorilor sa retraiasca povestea lui Goku si a altor dragi personaje Dragon Ball Z. Alaturi de batalii epice, jucatorii vor experimenta lumea Dragon Ball Z in timp ce lupta, se antreneaza, pescuiesc si mananca cu Goku, Vegeta, Gohan, Goten si altii. Jocul va prezenta zone noi si aventuri pe masura ce povestea progreseaza.

 

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore (Switch) – 17 ianuarie 2020

 

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore combina lumile seriei Fire Emblem si seria Shin Megami Tensei de la Atlus. Jucatorii se confrunta cu un rau interdimensional care a invadat Tokyo-ul modern. Jucatorii trebuie sa lupte strategic prin temnite jucand ca personaje emblematice ale Fire Emblem. In fiecare colt, jucatorii vor intalni diverse referinte si temnite Fire Emblem cu referiri la industria divertismentului, alaturi de spectacole muzicale fantastice.

 

The Walking Dead: Saints & Sinners (VR) – 23 ianuarie 2020

 

The Walking Dead: Saints & Sinners ii va pune pe jucatori intr-un New Orleans post-apocaliptic si le va testa abilitatile de supravietuire. Jucatorii trebuie sa lupte cu zombii, sa gaseasca provizii prin peisajul post-apocaliptic si sa ia alegeri cruciale atat pentru ei, cat si pentru alti supravietuitori.

 

Warcraft III: Reforged (PC) – 28 ianuarie 2020

 

Warcraft III: Reforged este o re-imaginatie completa a strategiei in timp real. Jucatorii vor experimenta povestile de origine ale lui Warcraft cu recreari vii ale fiecarui erou, unitate, cladire si mediu cu suport 4K. Jocul va avea peste 62 de misiuni, iar jucatorii pot alege intre patru rase, fiecare cu diferite unitati, abilitati, campioni si strategii.

 

Journey to the Savage Planet (PC, PS4, Xbox One) – 28 ianuarie 2020

 

Journey to the Savage Planet este un joc de aventura first person care este stabilit intr-o lume extraterestra plina de culoare. Jucatorii au sansa de a deveni un angajat al Kindred Aerospace, care este autoproclamata „a 4-a cea mai buna companie de explorare interstelara.” Jucatorii vor fi aruncati pe o planeta neincadrata, intr-un colt indepartat al universului, unde vor intalni diverse creaturi. Pe aceasta planeta, jucatorii trebuie sa exploreze si sa catalogheze flora si fauna pentru a determina daca planeta este potrivita pentru a fi locuita de oameni.