Nu ati apucat o copie gratuita Watch Dogs 2 in timpul transmisiei live Ubisoft Forward? Nu va faceti griji, nu sunteti singuri. Au existat doua modalitati de a obtine copia gratuita, prima fiind prin Twitch drop daca aveti conturile Twitch si Ubisoft conectate, iar a doua urmarind transmisia prin intermediul clientului Uplay.

 

Datorita numarului de spectatori care au incercat sa le faca pe amandoua, oamenii nu s-au putut conecta la unul si au fost intampinati doar cu un ecran de incarcare pe celalalt.

 

In timpul emisiunii live, Ubisoft a trimis un tweet, prin intermediul contului de asistenta, „Vom oferi recompense tuturor, chiar daca nu ati putut sa va autentificati cu succes”. Si acum se tin de promisiune. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati aceasta pagina web si sa va conectati cu contul Ubisoft pentru a va colecta jocul, precum si un pachet de recompense in-game pentru diverse alte jocuri Ubisoft.

 

Cu toate acestea, Watch Dogs 2 nu va aparea imediat in contul Uplay. Cel mai devreme la sfarsitul zilei de astazi va veti putea juca de-a hackerul in jocul open world.