Nu au numit explicit acest lucru drept un mod de a-si cere iertare, dar Bethesda pregateste un cadou surpriza de sarbatori pentru jucatorii Fallout 76. Ei ofera gratuit trei jocuri din seria Fallout, cu toate ca nu sunt jocurile pe care vi le imaginati.

Jocurile pe care compania le face cadou sunt Fallout 1, Fallout 2 si Fallout Tactics, nu mult mai cunoscutele Fallout 3, New Vegas si Fallout 4. Jocurile vor fi pe PC, si le puteti descarca, probabil, din aplicatia Bathesda, nu de pe Steam. Jucatorii de pe PS4 si Xbox One vor primi si ei versiuni de PC.

Aceste trei jocuri au fost oferite ca bonus celor care au comandat jocul inainte de lansare, dar acum Bethesda le da cadou tuturor. De asemenea, jocurile au fost distribuite acum mult timp, in mod gratuit, de GOG, inainte ca acestia sa piarda drepturile de a le vinde, insa e foarte posibil sa nu le fi descarcat atunci.

Aceasta este o idee interesanta. Jocurile gratis sunt intotdeauna binevenite, iar Fallout 1 si Fallout 2 sunt jocuri clasice, care merita jucate.

Pe de alta parte, este putin probabil ca jucatorii de Fallout 76 care nu au jucat seria veche sa gaseasca experienta interesanta. Fallout a avut parte de schimbari majore dupa perioada CRPG, iar jocurie actuale nu seamana deloc cu cele vechi, cu toate ca New Vegas s-a folosit de modul de expunere al povestii si de umorul din jocurile vechi. Acesta este motivul pentru care multi dintre jucatorii fideli au apreciat New Vegas.

De ce nu ofera gratis jocurile moderne? Presupun ca Bethesda inca le poate vinde, chiar daca la preturi foarte mici. Un alt motiv este ca Fallout 3, Fallout 4 si New Vegas sunt mult mai bune decat Fallout 76, dat fiind ca sunt jocuri mult mai complexe decat expirimentul multiplayer al Bethesda.

Multi jucatori de Fallout 76 au preferat sa joace in continuare Fallout 4, iar Fallout 76 ar putea pierde multi jucatori in favoarea jocurilor mai vechi din seria noua, mai ales daca acesti jucatori nu le-au incercat inca.
Aceste cadouri vor deveni disponibile in ianuarie, Potrivit Bethesda.

Daca nu ai jucat primele jocuri din seria Fallout, ar trebui sa le dai o sansa, cu toate ca varsta va fi o piedica pentru multi dintre jucatori.

Ce se va intampla cu Fallout 76? In 2019 Bethesda planuieste sa adauge mai mult continut, in loc sa repare continutul care exista deja. Raman sceptica legat de ideea ca exista salvare pentru acest joc.