Seful departamentului de tehnologie al Coinbase, Balaji Srinivasan, din Marea Britanie, a anuntat plecarea de la companie pe Twitter.

In postarea sa, Balaji Srinivasan a spus ca s-a bucurat de timpul petrecut la companie si ca acum isi va aloca timp sa “sa revina la curent cu tot ce s-a intamplat” cat timp a fost ocupat sa lucreze la Coinbase.

In cariera sa, Balaji Srinivasan a co-fondat, de asemenea, organizatia non-profit de cercetare cripto Coin Center, platforma de castiguri Bitcoin Earn. El a fost CEO pentru Earn, cand a fost achizitionata de Coinbase in luna aprilie a anului trecut.

Dupa cum a raportat Cointelegraph la acea data, Coinbase a pierdut deja trei directori executivi in sase luni .

Tot in aprilie, Coinbase si-a inchis biroul de la Chicago si a redus dezvoltarea motorului sau de potrivire, dupa care a concediat aproximativ 30 de angajati.

In aceasta saptamana, directorul de cercetare de la Coin Center, Peter Van Valkenburgh, a participat la o dezbatere aprinsa privind reglementarea de stat impotriva reglementarii federale pentru crypto la MIT Technology Review, desfasurata la Business Blockchain, pe data de 2 mai.