Dupa ce o reclama pe Twitch afisa o posibila data reprogramata pentru evenimentul PlayStation 5 din iunie, Sony facut un anunt oficial in acest sens. Sony a postat atat pe PlayStation Blog, cat si pe contul sau de Twitter, mentionand ca da, oamenii vor putea vedea videoclipul pe data de 11 iunie 2020 la 1:00 PT / 16:00 ET / 21:00 BST.

 

Iata tweet-ul Sony. Afiseaza imaginea actualizata si reafirma din nou ca aceasta este o prezentare a „viitorului jocurilor”. Asta inseamna ca singurele lucruri pe care le veti vedea in acest eveniment PlayStation 5 sunt anunturile de joc pentru titlurile pe care oamenii le vor vedea pe noul sistem.

Inca o data, calendarul pentru acest eveniment este putin modificat. Trebuia sa se intample pe 4 iunie 2020. Atunci, Sony a spus ca va intarzia prezentarea, deoarece voia sa „permita auzirea vocilor mai importante”. Nu a furnizat imediat date noi. Cu toate acestea, inainte de anuntul oficial din 11 iunie 2020, reclamele Twitch au inceput sa difuzeze in engleza si germana spunand ca evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2020.

 

Oamenii pot afla mai multe despre jocurile PlayStation 5 pe 11 iunie 2020. Sistemul urmeaza sa se lanseze in 2020.