Imaginile cu modelele Galaxy S21 Plus si Galaxy S21 Ultra, telefoane care nu au fost inca anuntate oficial de catre compania Samsung, au fost primite de youtuber-ul Sakitech de la o sursa care a dorit sa isi pastreze anonimatul.

 

In imagini se regasesc doar modelele S21 Ultra si S21 Plus, modelul Galaxy S21 nefiind prezentat, dar, ca de obicei , acesta va fi probabil o versiune mai mica a modelului S21 Plus.

 

galaxy s21

 

Samsung nu a dezamagit niciodata in departamentul foto, si se pare ca si de aceasta data vor sa spulbere concurenta, modelul Galaxy S21 Ultra avand nu mai putin de 5 senzori, pe cand fratele mai mic, S21 Plus va beneficia de 3 senzori.

 

Conform detaliilor scurse, Galaxy S21 Ultra va avea un senzor principal imbunatatit de 108 megapixeli si un senzor de 12 megapixeli ultra-wide, ambele fiind acompaniate de alti 2 senzori, unul de 10 megapixeli telefoto cu zoom 3X si unul de 10 megapixeli cu sistem periscop pentru zoom la distanta mare. Cel de-al cincelea senzor va fi probabil un sistem de autofocus lase si nu unul TOF 3D.

 

Galaxy S21 Ultra este telefonul in care Samsung ca incorpora cea mai noua tehnologie, modelele mai ieftine neavand parte de tratamentul premium. Modelele S21 si S21 Plus vor avea camerele gasite si pe modelele S20 de anul trecut.

 

Vor exista probabil cativa sceptici care vor spune ca e prea devreme pentru a vedea noile modele, dar asta se datoreaza faptului ca Samsung va anunta noile modele mai devreme decat de obicei. Pe cand in anii trecuti noile modele Galaxy erau anuntate in februarie sau martie, de aceasta data Samsung va organiza evenimentul Unpacked pe data de 29 ianuarie 2021.

 

Pe parte de culori si materiale, noile modele vor beneficia de un finisaj mat si vor fi disponibile in urmatoarele culori : Phantom Gray, Phantom White, Phantom Pink si Phantom Violet.