La o zi dupa ce a postat imagini cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra, YouTuber-ul Jimmy Is Promo a facut public un videoclip care prezinta viitorul phablet din toate unghiurile.

 

In video, dispozitivul este afisat cu un numar de model SM-N986U, care ruleaza Samsung OneUI versiunea 2.5, ceea ce inseamna ca acesta pare a fi real. Apoi ne concentram pe detalii despre designul Note 20 Ultra, si anume faptul ca noul model pare sa foloseasca exact aceeasi dimensiune si forma pentru S Pen, desi il depoziteaza intr-un spatiu din partea stanga a telefonului.

 

 

 

Nota 20 Ultra, despre care s-a zvonit ca va avea un ecran de 6,87 inchi, pare sa fie ceva mai gros si mai inalt decat Note 10 Plus de anul trecut in acest scurt clip. Este, de asemenea, evident pentru a vedea cat de mult a crescut modulul camerei din spate. Bumpul este mai proeminent, carcasa dreptunghiulara este de cateva ori mai mare decat vechiul Note, iar lentilele in sine sunt separate, incercuite in propriile lor inele metalice.

 

Videoclipul continua sa dezvaluie o noua caracteristica care va permite sa folositi S Pen ca pointer in aer, afisand un punct care apare pe ecran atunci cand apasati butonul din lateralul stylus-ului.

 

In cele din urma, din fata, trebuie spus ca aceasta arata pur si simplu ca Note de anul trecut, avand aceeasi decupatura a camerei frontale cu Infinity-O. Jimmy Is Promo pare sa fi acoperit partea superioara stanga si jos a ecranului cu banda, probabil pentru a bloca informatiile de identificare de pe dispozitiv, desi este greu de spus.

 

Interesant, cateva intrebari importante pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra nu sunt abordate in acest videoclip. Pentru unul, nu ni se ofera nicio confirmare daca acest dispozitiv accepta sau nu o rata de actualizare de 120 Hz. O privire pe setarile afisajului ar fi fost ideala. In al doilea rand, Jimmy Is Promo nu intra in aplicatia pentru camera sau setari pentru a ne spune mai multe despre fiecare dintre cei patru senzori ai telefonului.

 

Acestea fiind spuse, nu va trebui sa asteptam mult inainte sa vedem oficial Galaxy Note 20 si Note 20 Ultra, in realitate. Samsung a confirmat un eveniment online Unpacked pentru 5 august, la 10 a.m., EST, unde ne asteptam sa vedem nu numai aceste viitoare phablets, ci si probabil noile Samsung Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Watch 3 si Galaxy Buds Live.