Epic Games Store si-a reimprospatat din nou jocurile gratuite saptamanale, disponibile din 9 iulie pana in dimineata zilei de 16 iulie. Stelele s-au aliniat probabil saptamana aceasta, deoarece Epic ofera trei jocuri diferite gratuit. Jocurile gratuite pentru aceasta saptamana includ Killing Floor 2, Lifeless Planet si mult asteptatul The Escapists 2. Epic a dezvaluit si urmatorul joc gratuit care va fi disponibil saptamana urmatoare. Torchlight 2 va fi disponibil incepand cu dimineata zilei de 16 iulie.

 

Jocul cu titlu al saptamanii este, fara indoiala, Killing Floor 2, shooter-ul coop de la Tripwire Interactive. A fost lansat initial in 2015, in Access Early. De atunci, jocul a primit un sprijin puternic dupa lansare si va continua, deoarece Saber Interactive va continua dezvoltarea incepand cu 2020. Killing Floor 2 a fost lansat pentru prima data pe EGS pe 7 mai, deci este o schimbare rapida pentru o lansare gratuita.

 

Lifeless Planet este un joc curios inspirat din povestile science fiction din epoca Razboiului Rece. In Lifeless Planet, un astronaut care cauta viata pe o planeta indepartata exploreaza 20 de medii periculoase diferite, ghidat de o femeie misterioasa. Imaginati-va surpriza lor cand vor ajunge intr-un oras rusesc abandonat.

 

Al treilea joc gratuit pe magazinul Epic Games din aceasta saptamana trebuia sa fie deja disponibil gratuit. Escapists 2 a fost initial programat sa fie lansat pe EGS in urma cu cateva saptamani, dar a fost tras in ultima secunda din cauza problemelor tehnice inexplicabile. Problemele tehnice par sa fi fost rezolvate, iar utilizatorii EGS pot descarca si juca acest simulator de scapare din inchisoare in totalitate gratuit.

 

In sfarsit, incepand cu 16 iulie, Torchlight 2 va fi noul joc gratuit din magazinul Epic Games. Torchlight 2 este un ARPG traditional in stil Diablo cu o actiune coop deosebita. Desigur, momentul disponibilitatii gratuite nu este o coincidenta, desigur. Torchlight 3 a fost lansat recent prin Early Access, desi, suficient de amuzant, este disponibil doar pe Steam. Un Torchlight 2 gratuit va provoca probabil o emotie pentru noul joc.

 

Toate jocurile gratuite din aceasta saptamana vor fi disponibile de acum pana pe 16 iulie. Tot ceea ce este necesar pentru a le descarca este un cont Epic Games Store. Jocurile gratuite sunt oferite pe platforma in fiecare saptamana, desi cat va dura acest lucru nu este clar.