Saptamana trecuta, Epic a dat startul la promotia Mega Sale, oferind Grand Theft Auto V gratuit. Cadoul s-a dovedit a fi atat de popular incat a prabusit serverel Epic timp de cateva ore. Jocul gratuit din aceasta saptamana nu este la fel de popular precum Grand Theft Auto V – la urma urmei, GTA V a vandut peste 130 de milioane de exemplare – dar este totusi un titlu important. Pana pe 28 mai , puteti descarca minunatul joc de strategie bazat pe ture Civilization VI gratuit. Tot ce trebuie sa faceti pentru a revendica Civilization VI este sa creati un cont Epic gratuit si sa activati autentificarea cu doi factori.

 

La fel ca Grand Theft Auto V, Civilization VI a fost un mystery game pana la momentul deblocarii. Aflam ca jocurile mystery gratuite care se deruleaza doar in timpul Mega Sale, tind sa fie mari hituri AAA. In mod obisnuit, aflam urmatorul joc gratuit Epic Games Store cu o saptamana inainte.

 

Daca nu ati cumparat inca nimic din Mega Sale din Epic Games Store, descarcarea Civilization VI are si un beneficiu tangibil in afara de a primi jocul gratuit. Prin descarcarea Civ VI, veti obtine un cupon de 10 USD pentru a fi folosit pe orice joc care costa 15 USD sau mai mult in Mega Sale. De fiecare data cand cumparati un joc de 15 $ sau mai mult, veti fi recompensat cu un cupon nou.

 

Civilization VI a fost lansat initial in 2016, fiind aclamat de critici. A obtinut un scor 9/10 in review-ul Gamespot pentru imbunatatirile sale binevenite la clasica formula Civ. “La fel ca o adevarata civilizatie, cu toate acestea, franciza a evoluat de-a lungul timpului, grefand treptat noi idei pe cadrul sau clasic – un proces care acum a culminat cu Civilization VI: cel mai profund, cel mai bine rotunjit joc de baza pe care seria l-a vazut vreodata”, a scris criticul Scott Butterworth.