In fiecare saptamana, Epic Games Store dezvaluie un joc sau doua care vor fi gratuite pentru utilizatorii lor pentru saptamana curenta si saptamana urmatoare. Curios, dupa dezvaluirea jocului gratuit de saptamana trecuta, Death Coming, nu au anuntat ce joc va fi facut gratuit saptamana aceasta, pastrand misterul. Acest joc nu este altul decat GTA V.

 

Desigur, este foarte ciudat pentru Epic sa pastreze jocul liber al saptamanii o surpriza, desi au oferit in trecut jocuri cu buget mare, cum ar fi Just Cause 4 si jocurile Batman Arkham.

 

Pe de alta parte, este GTA V, unul dintre cele mai vandute jocuri din toate timpurile, un clasic modern in toate sensurile cuvantului. Din lumea sa extinsa de care te poti bucura singur sau alaturi de prieteni, o poveste stupida despre crima si mostenire, este un clasic atemporal care poate fi sustinut doar de urmatoarea transa din serie.

 

Acestea fiind spuse, Epic in sine nu au lansat oficial aceste informatii inca; daca accesati site-ul sau aplicatia Epic Games Store, veti vedea un contor care ruleaza pentru a dezvalui acest joc surpriza.

 

Dar printr-un tweet sters acum si surse de stiri precum Forbes si ComicBook.com, pare aproape sigur ca GTA V va fi jocul gratuit al saptamanii pe magazinul Epic Games.

 

Cu o sincronizare perfecta – nu numai ca toata lumea este blocata acasa din cauza pandemiei, dar portiunea online a jocului trece printr-un eveniment masiv de fani, in care jucatorii se imbraca in extraterestri si isi formeaza factiuni razboinice unul cu celalalt.

 

Asadar, daca chiar astazi primim GTA V gratuit, va recomandam cu mare drag sa terminati prima data campanie de poveste principala si sa incercati optiunile robuste multiplayer atunci cand razboiul extraterestru s-a stins putin.