Playstation Plus Decembrie 2019 – Este acea perioada a lunii din nou si PlayStation are doua noi jocuri gratis care se adreseaza membrilor PlayStation Plus. Jocurile care vin in decembrie sunt FPS-ul aclamat de critici al lui Respawn Entertainment – Titanfall 2 si Monster Energy Supercross – Official Videogame.

 

Situata intr-un univers de stiinte stiintifice, campania cu un singur jucator a Titanfall 2 urmareste povestea lui Jack Cooper, un soldat din cadrul Militiei Frontierei. Cooper isi piloteaza Titanul – BT-7274, pentru a opri Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) sa distruga planeta Militiei, Harmony. Abilitatile pe care le castigati in modul single player sunt de asemenea transferate in modurile multiplayer explozive ale Titanfall 2, unde regulile majore sunt supreme pentru oricine doreste sa ia lupta online.

 

Pune mana pe bicicletele, pistele si pilotii oficiali ai Supercross-ului oficial in Monster Energy Supercross – Official Videogame. Cu o varietate de optiuni de personalizare, proiecteaza-ti propria bicicleta si pilot pentru a concura impotriva jucatorilor din intreaga lume. Monster Energy Supercross include, de asemenea, un Track Editor, unde alegeti un stadion pentru a incepe, creati-va pista asa cum va place, si in final, impartasiti-o comunitatii.

 

Titanfall 2 si Monster Energy Supercross – Official Videogame va ajunge pe 3 decembrie si membrii PlayStation Plus vor putea sa le descarce gratuit pana pe 6 ianuarie. In cazul in care ati ratat descarcarea jocurilor gratuite ale lui Noiembrie, Nioh si Outlast 2, au mai ramas cateva zile pentru a le obtine.