Windows Timeline este o noua aplicatie introdusa odata cu actualizarea Windows din aprilie 2018. Va aparea fara ca tu sa o pornesti, si va pastra o inregistrare cronologica a tuturor activitatilor tale pe computer – site-uri vizitate, documente editate, si fisiere multimedia consumate.

 

Stergerea elementelor din Windows Timeline

 

Cateodata, interfata Timeline, accesata prin optiunea Task View din bara, sau prin scurtatura Win+Tab, ar putea include o activitate pe care ti-ai dori sa o stergi.

Timeline ofera o scurtatura pentru a sterge toate actiunile dintr-o zi. Du-te la perioada pe care doresti sa o stergi, click dreapta pe orice element, si alege “Sterge tot din <perioada>”.

 

 

 

Stergerea intregului istoric de pe Windows Timeline

 

Stergerea intregului istoric, poate pentru ca iti doresti sa elimini aplicatia, este un proces mai dificil. Deschide, pentru inceput, aplicatia de setari (Win+I), si alege “Confidentialitate”.

 

 

Da, apoi, click pe pagina “Istoricul activitatilor” din meniul din stanga ferestrei. Du-te pana la finalul paginii si alege “Sterge istoricul activitatilor”, iar apoi apasa butonul “Sterge”. Va trebui sa aprobi un pop-up, inainte ca toate inregistrarile tale sa fie sterse.

 

 

Stergerea Timeline-ului se va propaga automat prin dispozitivul tau, stergand toate activitatile sincronizate prin contul de Microsoft. S-ar putea sa fi nevoit sa stergi manual activitatile de pe alte dispozitive care nu au fost urcate in cloud.

 

Preluat de pe onMSFT