Spotify este unul dintre cele mai populare servicii de streaming de muzica disponibile astazi, dar, ca orice alt produs se poate imbunatati pentru a concura mai bine cu altii. Urmarind pasii YouTube Music, Spotify pare sa inceapa sa creeze un nou player video in interfata „Now Playing”.

 

Conform lui Jane Wong si distribuit pe Twitter, Spotify aparent intentioneaza sa creeze o interfata cu file pentru ecranul „Now Playing”, care permite optiuni diferite pentru ce continut este afisat pe ecranul respectiv. Aceste file noi ar include arta tipica a albumelor, „Canvas” si o sectiune video complet noua.

 

„Canvas” este caracteristica Spotify care prezinta un scurt videoclip in locul artei albumului. Nu este un videoclip muzical complet, dar este o mica animatie.

 

Totusi, noua este fila video care, probabil, ar arata videoclipuri muzicale complete in aplicatia Spotify. Spotify a continut video integrat in trecut, dar asa cum este astazi, continutul este fie greu de gasit, fie inexistent complet pentru majoritatea melodiilor si albumelor.

 

In starea actuala activata, Spotify spune ca „inca exploreaza” ce trebuie facut aici, dar implicatiile sunt evidente. Spotify intentioneaza aproape cu siguranta sa prezinte videoclipuri muzicale complete de acest fel in aceasta sectiune, la fel cum ofera YouTube Music.