Amazon continua sa fie atat o sursa pentru cumparaturi eficiente, cat si un furnizor al oportunitatilor legate de munca de acasa. Gigantul angajeaza in acest moment 3000 de persoane, din 18 state, care vor lucra in domeniul relatii cu clientii de acasa.

Salariul este de 15 dolari pe ora, fiind vorba despre un job part-time, de 20-29 de ore pe saptamana. Daca doresti, poti lucra suplimentar, iar asigurarea de sanatate devine disponibila in 90 de zile de la data angajarii.

Pentru a indeplini criteriile, trebuie sa locuiecti la cel mult 50 de mile de locatia Amazon, in unul dintre urmatoarele state: Alabama, Arizona, Arkansas, Iowa, Kansas, Louisiana, Mississippi, Nebraska, New Mexico, North Dakota, Oklahoma, South Dakota, Tennessee, Texas, Washington, Winsconsin, sau Wyoming.

Un job la Amazon vine cu multe avantaje, inclusiv o reducere de angajat. Pe langa asigurarea de sanatate, unii angajati beneficiaza si de planuri de pensionare, si de concedii platite. Parintii isi pot lua concediu de maternitate, sau de paternitate, si pot primi asistenta la adoptii.

Vor mai exista, probabil, alte oportunitati de acest fel pe viitor, din moment ce Amazon inca are in plan construirea unui nou sediu, care va gazdui 50.000 de noi angajati. Compania nu a specificat daca acestia vor lucra de acasa, sau din biroul nou, insa orice este posibil.

Spre exemplu, in vara anului 2017, compania a desemnat ziua de 2 august drept “Ziua Job-urilor Amazon”. Cu aceasta ocazie, gigantul a angajat 50.000 de oameni, care lucreaza in 13 facilitati, dar si de acasa. In aprilie 2017, Amazon a anuntat alte 5000 de job-uri care presupun munca de acasa.

Preluat de pe Working Mother