Scalabilitate – Una dintre problemele majore cu tehnologia blockchain este ca platformele care stau la baza nu sunt in masura sa deserveasca in mod adecvat cantitati mari de utilizare, fara a compromite costurile de viteza si de tranzactie (“problema scalabilitatii”).

 

De fapt, multi considera acest lucru drept unul dintre principalele obstacole in calea depasirii blocurilor, pentru a obtine adoptarea pe scara larga si pentru a deveni baza pentru un internet nou si descentralizat.

 

Diferite proiecte au aparut si sunt in lucru cu accentul pe abordarea problemei de scalabilitate.

 

Scalabilitate

 

Devvio este inca un concurent care a intrat in arena pentru platforme scalabile si a dezvoltat un protocol de blockchain numit Devv, care pretinde sa abordeze problemele majore ale blockchainului, inclusiv scalabilitate, precum si frauda, ​​pierderea, furtul, intimitatea si stabilitatea.

 

In timp ce investitorii cu experienta in ICO au auzit acest pitch de prea multe ori, Devv a procesat peste 1 milion de tranzactii pe secunda (tps) pe chain si in prezent evalueaza la peste 8 milioane tps pe chain, rezultatele caruia se pot vedea aici . Cei care doresc sa se intereseze in continuare de tehnologia lui Devv pot sa verifice fisierele Devv Whitepaper si Devv Github.

 

Prin rezolvarea problemelor mentionate anterior de scalabilitate, frauda, pierdere, furt, intimitate si stabilitate, Devvio considera ca criptarea lor are potentialul de a creste intr-adevar intr-un mod preferat pentru schimbul instant de valori la nivel mondial.

 

Mai mult, similar platformelor, cum ar fi Ethereum si EOS, dezvoltatorii pot construi Dapps pe Devv, dar nu pot fi limitati de taxe mari, de transferuri reduse de tranzactii si de securitate la scara.

 

Unele cazuri de utilizare pe care echipa Devvio le prevede pentru Devv includ urmatoarele:

Servicii financiare

Utilizarea Devv pentru gestionarea schimburilor, acoperirea riscurilor, plati si repatrierea fondurilor.

Date

Utilizarea Devv pentru a gestiona datele sensibile intr-un mediu foarte sigur.

Logistica

Urmariti si gestionati bunurile, precum si reduceti costurile traditionale de asigurare si logistica.

 

Jeton

Functia Devv va fi utilizata pentru a permite schimbul valorii si activelor similar cu alte criptomonede si jetoane.

 

Devvio va emite initial emitenti ERC-20 catre investitori inainte ca jetoanele ERC-20 sa fie schimbate pentru jetoanele Devv native la un raport de 1: 1.

 

Aparatele Devv (suma totala de 500 de mii de jetoane) vor fi alocate dupa cum urmeaza.

30% vanzare jeton (150 m jetoane)
30% rezerva a companiei (150m de jetoane)
20% parteneri si achizitii (100 m jetoane)
15% fondatori si parteneri (75 m jetoane)
4% consilieri (jetoane de 20m)
1% cotizatii si comunitate (jetoane de 5m)

Potrivit fisierului devv, vanzarile token vor fi utilizate in felul urmator (presupunand ca hard-cap-ul de 18 milioane de dolari este indeplinit):

15% dezvoltare tehnica
12% operatiuni Devvio
12% dezvoltare de afaceri
18% dezvoltarea proprietatii intelectuale, acordarea de licente si aplicarea
20% marketing
8% tehnologii de sprijin
15% taxe de vanzare cu jetoane

Cantitatea de jetoane Devv emise investitorilor va varia in functie de cat este ridicat in timpul ofertei token. De exemplu, in cazul in care hard cap-ul de 18 milioane de dolari este indeplinit, cumparatorii token vor primi 150 de mii de jetoane asa cum am mentionat.

 

2% din jetoanele Fondator, Partener si Consilier vor fi disponibile la Evenimentul de Generare a Tokenului (TGE) si 98% vor fi insotite de o perioada de 1 an la o rata de 1 / 8th in fiecare trimestru timp de 2 ani an).

 

Echipa

Echipa Devv este formata din :

CEO-ul Anderson Anderson a fost fondatorul companiei Novint Technologies, o companie robotica care a facut primul dispozitiv tactil 3d pentru consumatori.

Anderson este considerat un pionier in tehnologia haptica (integrarea simtului atingerii in calculatoare si realitatea virtuala).

Novint a castigat peste 30 de milioane de dolari, dezvoltand licentierea jocurilor in valoare de zeci de milioane de dolari, si mai mult inainte ca brevetele sale sa fie vandute Facebook.

 

Consilieri

Tokenmarket – cunoscutul organizator de vanzari de jetoane care a ajutat clientii ICO, cum ar fi Civic, Storj si Dent.

 

Mai multi membri ai echipei si consilieri sunt inscrisi pe pagina echipei Devvio.

 

Verdict

Mai jos este o evaluare a riscurilor si a potentialului de crestere al Devv.

 

Riscuri

Ca multe proiecte – nu sunt eliberate pe deplin. Prima eliberare stabila a blocului Devv este setata pentru Q1 / Q2 2019.

Pentru o platforma extrem de ambitioasa de block-uri (“rezolvarea” scalabilitatii, fraudei, pierderii, furtului, intimitatii si stabilitatii in acelasi timp), nimeni din echipa nu are o experienta exceptionala cu proiecte similare.
Alocarea de cote pentru vanzarea jetonului ar putea fi mai mare.

Desi data vanzarii tokenului nu a fost specificata, interesul pe platformele sociale pare, pana acum, relativ scazut pentru un proiect din domeniul sau de aplicare (2.8k membri pe canalul de Telegram si 1k de membri pe Twitter).

Potential de crestere

Testnet disponibil si nu doar in stadiu de whitepaper ca multe ICO.

Echipa a avut succes in alte activitati (de exemplu, Novint).

Potrivit intrebarii frecvente Devv (“Aveti brevete”), echipa a brevetat ideile lor de a construi oarecum un sant de protectie.

In loc sa accepte faptul ca furturile apar in spatiul de tip blockchain / cryptocurrency precum cele mai multe alte proiecte, Devv are o metoda optionala de tranzactionare (similara cu platile de credit card) numita DevvProtect.

Optional, portofelele DevvProtect protejeaza impotriva problemelor frecvente cum ar fi cheile private furate si lipsa transferului de active la evenimente, cum ar fi moartea titularului de jetoane. Acestea sunt cu siguranta caracteristici interesante care ar putea fi de interes pentru intreprinderi, publicul intentionat al lui Devv.

Dispozitie

Cu toate ca investitorii ICO sunt probabil obositi sa auda despre platforme care vor rezolva problema de scalabilitate printre alte obstacole in calea tehnologiei blockchain, blocul Devvio arata promisiunea cu benchmarking-ul sau de 8 milioane tps si testnet disponibil pentru utilizare.

Acest lucru, in plus fata de experienta de afaceri a echipei, se concentreaza pe brevete si caracteristici inovatoare, cum ar fi tranzactiile optionale, fac proiectul unul de urmarit atat timp cat poate dovedi acest lucru din punct de vedere tehnic si sa acumuleze un interes comunitar adecvat dupa anuntarea datei ICO. Devv primeste 7/10.

 

Detalii privind investitiile

Tip: ERC20 – Utilitate apoi nativ
Simbol: DEVV
Platforma: Ethereum apoi nativ
Crowdsale: Urmeaza a fi anuntat
Investitie minima: Nespecificata
Pret: Nespecificat
Hard cap: 18 milioane de dolari
Plati acceptate: Nespecificate, probabil ETH
Limitati de la participare: Nespecificat