Crypto exchange-ul Coinbase Pro a adaugat suport pentru Chainlink, potrivit unei postari pe blog a site-ului oficial.

 

Coinbase a enumerat doua perechi de tranzactionare pentru simbolul platformei inteligente Chainlink (LINK) pe platforma sa de tranzactionare profesionala.

 

LINK va fi disponibil pentru tranzactionarea cu dolarul SUA (LINK / USD) si cu ethereum (ETH) (LINK / ETH). Postul spune ca tokenul va fi disponibil in toate jurisdictiile sale, cu exceptia statului New York.

 

Potrivit anuntului, Coinbase Pro va lansa optiuni pentru LINK in patru etape. Cele patru etape sunt (1) transfer, (2) post-only, (3) limita, si (4) tranzactionare completa. Pentru primele trei optiuni, respectiv, utilizatorii pot pune LINK in conturile Coinbase Pro, pot posta ordine limita si asteapta sa primeasca potriviri de ordine.

 

Anuntul prevede, de asemenea, ca actualizarile de faza vor fi anuntate prin Twitter. In timpul presei, Coinbase Pro a anuntat doar inceputul fazei de transfer numai.

 

Conform comunicatului de presa, LINK este un simbol ERC-20 originar din reteaua oracola descentralizata Chainlink. Potrivit whitepaper-ului Chainlink, LINK este tokenul utilizat pentru platile in contracte inteligente de la Ethereum sustinute pe Chainlink:

“Pentru ca un contract inteligent pe retele ca Ethereum sa utilizeze un nod ChainLink, acestia vor trebui sa plateasca ChainLink Node Operator alese folosind legaturile LINK, preturile fiind stabilite de operatorul nodului pe baza cererii pentru resursa off-chain ChainLink furnizeaza si alte resurse similare. ”

 

Reteaua Chainlink controleaza contractele inteligente Ethereum care se bazeaza pe intrari din surse de date externe, API-uri si sisteme de plati. Conform site-ului Chainlink:

“Permitand mai multor Chainlink-uri sa evalueze aceleasi date inainte de a deveni un declansator, eliminam orice punct de esec si pastram valoarea globala a unui contract inteligent, care este foarte sigur, fiabil si demn de incredere”.

 

Dupa cum a raportat anterior Cointelegraph, Coinbase Pro si-a majorat taxele si a anuntat o alta structura de piata pentru platforma in martie.