Coinbase Pro si-a anuntat planurile de a lista patru jetoane noi ERC-20 vineri, declansand o rafala de achizitii, in urma careia toate cele patru au avut o crestere de doua cifre.

Potrivit anuntului, transferurile de intrare au inceput deja pentru Decentraland (MANA), districtOx (DNT), Loom Network (LOOM) si Civic (CVC).

 

Coinbase se concentreaza pe ERC-20

 

Coinbase si-a anuntat in primul trimestru al anului intentia de a se concentra pe jetoanele ERC-20, iar Basic Attention Token (BAT) si Ox (ZRX) au fost primele care au fost listate in acest an. Confirm anuntului de ieri:

“Dupa lansarile noastre recente de 0x (ZRX), Basic Attention Token (BAT) si USDC (USD Coin), care sunt construite pe baza standardului ERC-20 al companiei Ethereum, anuntam acum sprijin pentru Civic (CVC), districtul 0x (DNT), reteaua Loom (LOOM) si Decentraland (MANA). ”

 

Stirile au iesit de nicaieri in dupa-amiaza zilei de vineri, privand comerciantii de constructia speculativa obisnuita care apare odata cu listarea unei monede. Acest lucru marcheaza continuarea unei noi tendinte pentru platforma, urmand o metodologie similara cu listele recente ale Zcash (ZEC).

 

In ciuda lipsei de constructie, evaluarile tuturor celor patru jetoane au crescut in cateva minute dupa ce tweet-ul Coinbase a aparut.

 

Decentraland (MANA)

 

Jetoanele MANA au crescut cu 20% in urma anuntului, cu castiguri deosebit de puternice fata de BTC.

De la un minim de 1470 satoshis, Decentraland a atins punctul culminant la 1770 de satoshis, inainte de o scadere semnificativa la 1640. Toate cifrele au fost preluate de pe Binance, care a gazduit 75% din volumul zilnic de 11 milioane de dolari, in crestere cu 37,5% fata de momentul anterior anuntului.

 

districtOx (DNT)

 

Boostul Coinbase a oferit DNT o crestere de 60% fata de Bitcoin astazi. Cresterea de 1,169% a volumului comertului a dus la cresterea pretului jetonului de la 293 de sats pana la 470 in decurs de o ora.

Pretul a scazut pana la 393 inainte de se stabili in jurul valorii de 410. Peste 80% din tranzactiile DNT au venit de la Binance astazi – tranzactiile crescand de la 260.000 dolari la 3.2 milioane de dolari dupa anunt.

 

Loom Network (LOOM)

 

Loom Network a crescut cu 31% in urma anuntului, urcand de la 1116 la 1465 satoshis. volumul tranzactiilor a crescut cu mai mult de 200%, de la 700.000 dolari la 2.2 milioane de dolari.

Ca si in cazul celorlalte doua, majoritatea actiunilor au venit de la Binance, care a gazduit 77,5% din tranzactiile zilnice.

 

Civic (CVC)

 

Clasat pe locul 130 in functie de marketcap, Civic a urcat cu 28% fata de BTC astazi, cu cifrele CVC urcand de la 1418 satoshis pana la 1827. Intr-un final pretul a ramas stabilit in jurul valorii de 1620.

Volumul tranzactiilor a crescut de patru ori din momentul anuntului, ridicandu-se de la 500.000 dolari la 2 milioane de dolari, 47% din dintre tranzactii desfasurandu-se pe Binance.