Fie că vorbim de plăți efectuate în mediul online sau în magazin, integrarea FreedomPay în serviciile  Google Pay va simplifica procesul de efectuare a plăților mai mult decât oricând.

Aceasta reprezintă o platformă comercială de vârf, aceasta și-a anunțat recent integrarea servicilor sale în Google Pay, în soluțiile sale e-commerce. Ca urmare a acestei binevenite integrări, platforma FreedomPay Commerce le va permite utilizatorilor de Android să facă cumpărături online folosind carduri stocate în conturile Google Pay.

Utilizatorii vor constata că pot face achiziții pe site-ul unui comerciant, indiferent de browserul sau sistemul de operare pe care îl folosesc. Această integrare va permite utilizatorilor să facă achiziții în aplicații Android.

Pe lângă plățile online, utilizatorii Google Pay pot efectua, de asemenea, plăți contactless în magazin prin FreedomPay folosind mobile wallets.

Apple Card impotriva American Express Platinum: confruntarea cardurilor 

Steve Klebe, business development at Google a declarat că odată cu creșterea continuă a frecvenței de folosire a modalităților de plăți mobile , consumatorii care cumpără de la mii de comercianți care folosesc platforma FreedomPay vor putea acum să facă achiziții fără probleme folosing serviciul Google Pay.

Acesta a mai declarat și că parteneriatul dintre Google și FreedomPay va ridica standardul experienței oferite atât comercianților cât și clenților venind cu o varietate, o funcționalitate și o flexibilitate mai mare.

FreedomPay Commerce Platform a fost fondată în anul 1999 cu sediul în Philadelphia, a ajuns să fie platform of choice pentru mai multe companii din întreaga lume. Soluțiile de plată, securitate, identitate și analize de date ale FreedomPay sunt disponibile în prezent atât în magazine, online cât și pe mobil.