Compania de recompense si marketing Refereum a anuntat un parteneriat cu un dezvoltator si publisher de jocuri online sud-coreean pentru a-si extinde sistemul de recompense.

 

Intr-un comunicat de presa pentru Cointelegraph , Refereum, care plateste utilizatorii in tokenul RFR in-house, a declarat ca aceasta facilitate va fi lansata acum la jucatorii din PUBG. Jocul este unul dintre cele mai populare pentru Xbox, cu peste 8 milioane de vanzari.

 

Schema de recompense va include o premiera pentru companie, permitand jucatorilor sa castige jetoanele completand actiuni in joc, precum si indeplinind alte sarcini, cum ar fi marketingul.

 

“Jucatorii fac atat de mult de marketing gratuit pentru jocuri prin intermediul serviciilor de streaming si a retelelor sociale, dar rareori sunt compensati suficient pentru asta”, a declarat Dylan Jones, CEO al Refereum.

 

Campania initiala va fi difuzata pana in 20 august.

 

Jocurile de tip blockchain devin rapid o nisa extrem de profitabila a fenomenului blockchain global. Doar in aceasta luna, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, a dezvaluit sprijin pentru o runda de finantare de 3,75 milioane de dolari pentru un studio de jocuri de tip blockchain.

 

Dupa cum a raportat Cointelegraph, marile corporatii se straduiesc de asemenea sa priveasca sectorul, pe masura ce criptocurrency se intoarce la lumina reflectoarelor.