Hamako Mori, numita adesea „Bunicuta gamerita” de cei 250.000 de abonati ai sai de pe YouTube, a inceput sa se joace in urma cu 39 de ani. Canalul ei de YouTube a fost lansat in 2015, iar aceasta posteaza pana la 4 clipuri pe luna.

 

In clipurile sale, ea face toate lucrurile, de la unboxing-ul noilor console pana la demonstrarea priceperii sale de jocuri.

 

Si acum Mori, care enumera „Grand Theft Auto” printre preferatele sale, este cel mai batran gamer de pe YouTube din lume, in conformitate cu Guinness World Records.

 

„Dupa ce am trait atat de mult timp, simt mai mult ca niciodata ca a juca jocuri pentru atata timp a fost alegerea corecta. Ma bucur cu adevarat de viata mea – este roza ”, a mentionat Mori intr-o declaratie de presa de la Guinness World Records.

 

Hamako Mori pastreaza un umor accentuat in clipurile sale, cu unul numit „o batrana joaca Elder Scrolls V Skyrim ”, referindu-se la titlul RPG. In plus, furnizeaza momente din viata ei: In „bunica in varsta de 90 de ani joaca Dauntless” – care are mai mult de trei milioane de vizualizari – Mori stinge lumanari de pe tortul ei de nastere inainte de a incepe sa se joace.

 

„Astazi voi juca„ Dauntless”, spune ea. „Dupa ce am inceput sa il joc, a fost atat de distractiv si nu m-am putut opri. Nu pot sa ma uit la alte jocuri – este vorba despre asta … uneori ajung sa joc pana la 2 dimineata.”

 

In plus, Hamako Mori a colectat o serie de console de-a lungul timpului. Prima pe care a detinut-o a fost Cassette Vision, care a fost lansata in Japonia pe 30 iulie 1981.

 

„Mi s-a parut atat de distractiv si am crezut ca nu este corect daca doar copiii au dreptul sa se joace”, a mentionat Mori.