Stiam deja ca Horizon Zero Dawn, unul dintre cele mai apreciate titluri exclusive PlayStation 4, isi va face drum spre PC. Si acum stim exact cand se va intampla asta: jocul va fi lansat pe 7 august. Acesta va fi vandut atat prin Steam, cat si prin Epic Games Store pentru pretul de 49,99 USD.

 

Guerilla Games, dezvoltatorul detinut de Sony care se afla in spatele titlului de succes si continuarii pentru PlayStation 5, a lansat astazi un nou trailer pentru editia completa a Horizon Zero Dawn. Trailerul prezinta o serie de caracteristici si imbunatatiri care vin la versiunea pentru PC, incluzand suportul de afisare ultrawide, un framerate deblocat, verdeata dinamica, reflectii imbunatatite si optiuni de control extinse. Totul arata fantastic in acest trailer de 90 de secunde, care arata si un instrument de referinta in joc.

 

 

In martie, Hermen Hulst – seful PlayStation Worldwide Studios – a spus despre portul PC : „cred ca este important sa ramanem deschisi la idei noi despre cum sa introducem mai multi oameni in lumea PlayStation si sa le aratam oamenilor ce au pierdut ” Horizon Zero Dawn este primul titlu exclusiv PS4 care face trecerea la o a doua platforma.

 

In cadrul evenimentului Sony PS5 , luna trecuta, Guerrilla a anuntat o continuare pentru Horizon Zero Dawn numita Horizon Forbidden West. In prezent, nu exista nicio fereastra de lansare pentru aceasta.