Un nou joc Call of Duty Battle Royale va fi lansat astazi pentru a concura cu PlayerUnknown’s Battlegrounds, Fortnite si Apex Legends. Call of Duty Warzone este un nou battle royale gratuit, care va fi disponibil pentru a fi jucat pe 10 martie. Au fost multe scurgeri legate de Warzone in ultimele saptamani, dar jocul ajunge oficial maine si nici nu va fi nevoie de Call of Duty: Modern Warfare pentru a-l descarca si juca, deoarece este gratuit pentru toata lumea.

 

La fel ca Apex Legends, jucatorii vor putea forma echipe de trei pe PlayStation 4, Xbox One si PC. Warzone va include, de asemenea, progresie incrucisata si cross-play, astfel incat prietenii de pe orice sistem sa poata juca impreuna.

Exista doua moduri: Battle Royale traditional si un mod Plunder. Pana la 150 de jucatori se vor putea lupta in modul Battle Royale, urmand ca un gaz ucigas sa formeze cercul de inchidere. In Plunder, jucatorii vor trebui sa stranga cei mai multi bani din jafurile de pe harta, sa fure banii inamicilor sau sa incheie contracte in joc.

 

 

 

 

Warzone este amplasat intr-un oras urias denumit Verdansk, cu peste 300 de puncte de interes si repere pentru jafuri. Veti putea, de asemenea, sa folositi vehicule, inclusiv un ATV, rover, SUV, camion de incarcare si chiar un elicopter.

Una dintre cele mai unice parti ale Warzone o mecanica de respawn 1-vs-1. Supranumit Gulag, acesta permite jucatorilor care au murit sa reinvie daca castiga o lupta 1-vs-1. Daca coechipierii tai fac parte din queue la Gulag, ei pot observa lupta de la un balcon si chiar pot ajuta aruncand pietre catre adversari pentru a-i ameti. Jucatorii vor putea intra in Gulag daca colegii lor de echipa au incheiat suficiente Contracte sau au castigat suficienti bani in joc pentru a le reorganiza.

O varietate de contracte vor exista in Warzone, inclusiv misiuni simple de colectare pentru a deschide cutiile de aprovizionare sau pentru a asigura locatii impotriva inamicilor. Unele contracte chiar recompenseaza cu avantaje unice in joc, cum ar fi posibilitatea de a vedea urmatoarea locatie de colaps a cercului inainte ca inelul sa inceapa sa se inchida. De asemenea, numerarul poate fi utilizat pentru a cumpara articole de la anumite statii de cumparare de pe harta si puteti cumpara killstreak-uri, reorganiza jetoane pentru coechipieri, kituri de auto-revigorare si multe altele.

Call of Duty: Warzone va fi disponibil pe PS4, Xbox One si PC maine incepand cu ora 10:00 PT / 1PM ET pentru proprietarii Modern Warfare si 12:00 PT / 3PM ET pentru toti ceilalti. Daca detineti deja Modern Warfare si il aveti instalat, descarcarea pentru Warzone va fi cuprinsa intre 18 GB si 22 GB. Pentru toti ceilalti, jocul va fi o descarcare de 83 GB pana la 101 GB.