In timp ce va trebui sa asteptam pana pe 12 iulie pentru evenimentul Ubisoft Forward in cadul caruia vor fi prezentate detalii oficiale despre Assassin’s Creed Valhalla, astazi au aparut cateva filmulete cu gameplay din joc. Filmuletele contin watermark cu “Work in Progress”, NPC-urile putand fi observate nefacand nimic in mijlocul unei lupte si cateva animatii care nu arata a fi terminate.

 

Daca intrati pe Reddit si gasiti link-urile online, veti vedea un quest care implica unirea oamenilor din Anglia de Est pentru a asalta un castel detinut de unul dintre vikingii rai. In timp ce interfata, inventarul si cea mai mare parte a luptei par a fi in continuare asemanatoare cu Odyssey, exista unele diferente. Mersul pe cal prin Northwic te duce cu gandul la Witcher 3. In timpul calatoriei pe cal exista o optiune de camera cinematografica, care seamana cu cea din Red Dead Redemption 2, desi te face sa te lovesti de alti calaret de pe drum – un alt semn ca jocul mai are pana a fi terminat.

 

Dupa ce a luptat impotriva unor lupi si a adunat impreuna anglo-saxonii, incepe un atac. Se deschide cu barci in mijlocul unei furtuni, valuri de sageti in flacari napustindu-se asupra barcilor pe masura ce acestea se apropie de zidurile castelului. O barca plina de ceea ce se presupune ca este praf de pusca se ocupa de zidurile de piatra intr-o batalie de anacronism versus anacronism, dupa care Eivor si trupele ei se lupta prin portile succesive.