Ubisoft Forward va inlocui conferinta de presa anulata de la E3 din acest an, iar daca decideti sa urmariti prezentarea lui Ubisoft, veti primi o copie gratuita a jocului open world cu hackeri Watch Dogs 2. Ar trebui sa fie un spectacol interesant si cireasa de pe tort va fi Watch Dogs 2 gratuit.

 

Evenimentul porneste cu un pre-show care incepe pe 12 iulie la 18:30 BST / 13:30 EDT / 10:30 PDT, si care va prezenta echipa de stiri Ubisoft care isi arata abilitatile in Trackmania, cu interviuri si fragmente despre ce sa va asteptati de la urmatorul eveniment. Vor avea informatii despre continut nou pentru Just Dance 2020, coechipierii AI in Ghost Recon Breakpoint si cateva secrete easter eggs din The Division 2.

 

Spectacolul principal incepe la ora 20:00 BST / 15:00 EDT / 12:00 PDT. Veti dori sa fiti prezenti pentru cele mai recente informatii si imagini despre Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Hyper Scape si multe altele. Ubisoft spune ca are cateva surprize pregatite, asa ca fi cu siguranta interesant.

 

 

Dupa cum puteti vedea in trailer, spectatorii pot debloca o copie gratuita a PC-ului Watch Dogs 2 pentru vizionarea conferintei. Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine copia dvs. este sa va asigurati ca v-ati autentificat cu contul Uplay pe pagina oficiala Ubisoft Forward, care va fi disponibila cu putin timp inainte de eveniment.

 

Watch Dogs 2 merita cu siguranta descarcat gratuit. Are o grafica mai buna, gameplay mai bun si este mai amuzant decat predecesorul sau ,Watch Dogs 1.