Vestiarul metalic este cel mai folosit model, iar motivele sunt foarte multe. Aceste piese de mobilier sunt durabile, eficiente si economice. In plus, ofera o siguranta sporita a lucrurilor depozitate inauntru si sunt potrivite aproape in orice mediu.

Astfel, putem gasi vestiare metalice in institutii de invatamant, birouri, depozite sau sali de sport. Modelele moderne permit folosirea in orice tip de mediu, oferind caracteristici unice de design si functionalitate.

Pentru a putea alege un vestiar metalic puternic si durabil din magazinul online Viamond, in randurile ce urmeaza vei descoperi cateva optiuni pe care le ai la dispozitie in functie de necesitatile personale.

Vestiar standard

Aceste piese de mobilier vin in configuratii extrem de variate, iar dimensiunile si aplicatiile se pot plia pe necesitatile oricarei afaceri sau institutii. In cazul in care personalul companiei la care lucrezi are nevoie de un spatiu sigur de depozitare, atunci poti alege un vestiar metalic cu 8, 12 sau mai multe compartimente.

Pe langa economia de spatiu, te vei bucura si de o functionalitate deosebita. Multumita constructiei solide din otel, aceste piese de mobilier vor rezista excelent de-a lungul anilor, iar nevoia de reconditionare sau intretinere periodica va disparea.

Vestiar pentru activitati grele

Aceste piese de mobilier sunt proiectate pentru mediile de lucru in care se utilizeaza scule si echipament greu. Constructia robusta poate sustine zeci de kilograme pe fiecare raft sau polita, iar exteriorul unui astfel de vestiar metalic poate suporta cele mai dure conditii de utilizare. Fiind ideale pentru industria grea, aceste vestiare metalice rezista loviturilor, prafului si temperaturilor extreme.

Vestiar rezistent la rugina si la actiunea bacteriilor

Unele modele sunt tratate cu substante speciale si vopsite prin procese complexe care le asigura o rezistenta deosebita la coroziune, bacterii si mucegai. Astfel, piesele de mobilier de acest tip pot rezista chiar si 20 de ani in medii umede si dificile fara a prezenta urme de oxidare. Otelul inoxidabil acoperit cu un strat de vopsea rezistent la actiunea agentilor corozivi va asigura atat protectia necesara, cat si mentinerea aspectului curat si ordonat in mediile speciale de lucru.

Tocmai de aceea, o astfel de piesa construita din otel inoxidabil poate fi optiunea ideala pentru restaurante, centre recreationale, facilitati medicale si alte medii de acest tip. Vopseaua speciala anti coroziune asigura un aspect lucios, modern, iar materialul performant din care sunt fabricate aceste piese de mobilier este deosebit de durabil.

In plus, aceasta durabilitate se pastreaza chiar si in mediile speciale, rezistand la expunere prelungita chiar si in zonele cu apa sarata si conditii atmosferice aparte. In cazul in care este amplasat la interior, durabilitatea sa se poate extinde chiar pe termen nedeterminat, avand nevoie doar de o lustruire ocazionala pentru a mentine aspectul perfect.

Vestiar sportiv

Cu design si functionalitate speciala, acest tip de piese de mobilier pot deservi excelent orice sport. Proiectarea inteligenta a acestor vestiare permite uscarea mai rapida a hainelor si echipamentului, reducerea mirosurilor si reducerea dezvoltarii bacteriilor multumita ventilatiei excelente pe care o ofera.

Cu toate ca suprafata unui vestiar metalic sportiv este perforata pentru a asigura trecerea aerului, siguranta obiectelor depozitate nu este compromisa, intrucat cadrul de otel asigura robustetea necesara. Indiferent de sportul practicat, poti gasi modele cu o configuratie interioara corespunzatoare echipamentului specific.